Çanakkale'de Dalış

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Turistik dalış tecrübem olmuştu. Dalış eğitmeninin kulak eşitleme ile ilgili direktiflerini pek kaale almamış olacağım ki, dalmaya başladıkça kulaklarımda korkutucu bir ağrı oluşmuştu. O an ki şaşkınlığımı hiç unutmuyorum. ::huuuh:: Sonrasında kulaklarımı layığı ile eşitleyerek durumu toparlamıştım. ::pulp:: Motosiklet tutkunu dalış eğitmenleri ile daha iyi bir frekansta iletişim kurulabilir. Kenara not almakta fayda var.

Super Moderator
Hocam soğuk suyu genel olarak sevmiyorum sanırım :D Kaşta da Haziran ortasından önce yani su sıcaklığı 23lere çıkmadan pek dalmam.Ağustos’ta ise gerçekten çok güzel oluyor 27-28lere kadar çıkabiliyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:32 ----------

[url]https://i.hizliresim.com/li61m6v.jpeg[/url]

Şuraya en sevdiğim fotoğrafımı da bırakayım madem konu açık

Hangi tekne ile dalıyorsun?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------

Turistik dalış tecrübem olmuştu. Dalış eğitmeninin kulak eşitleme ile ilgili direktiflerini pek kaale almamış olacağım ki, dalmaya başladıkça kulaklarımda korkutucu bir ağrı oluşmuştu. O an ki şaşkınlığımı hiç unutmuyorum. ::huuuh:: Sonrasında kulaklarımı layığı ile eşitleyerek durumu toparlamıştım. ::pulp:: Motosiklet tutkunu dalış eğitmenleri ile daha iyi bir frekansta iletişim kurulabilir. Kenara not almakta fayda var.

Eşitlemezsen inemezsin kural bu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar