Telefon Tutucu Tavsiyesi :)

Dostlar selamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi telefon tutucu önerilerinizi bekliyorum :)Biraz araştırma yaptım fakat kararsız kaldığım için deneyimleyip kullananlardan tavsiye alayım dedim. Şimdiden teşekkürler :)

Bende bu konuda çok kılım. son 1 senedir kaan elektronikten aldığım şu ürünü kullanıyorum;
https://kaanelektronik.com/urun/motowolf-gidon-baglantili-motosiklet-bisiklet-telefon-tutucu-ayarlanabilir/

bu tutucuyuda şu lastikle destekledim;
https://kaanelektronik.com/urun/ram-mount-telefon-tutucu-lastik/

195 km hıza kadar çıktım ve rüzgarı direkt aldı ama yerinden bile oynamadı telefon o derece taş gibi oldu. lakin bu seferde bütün titreşimi alıyor telefon buda iphone'lar da kamera entegresini bozuyormuş. duyduğum üzere ram mounts tutucular bu titreşimi en iyi absorbe eden firmaymış ama oda çok pahalı. kardeşim yazın amerikadan gelicek onunla birlikte bir tane getirteceğim çünkü telefonu da değiştireceğim, yeni telefonda kameranın bozulması riskine giremem çünkü telefon neredeyse bir çinli motor parası olmuş :) yada evde atıl vaziyette atılmış bi android var onu direkt olarak sadece navigasyon cihazı gibide kullanabilirim buda bir seçenek.

Bende bu konuda çok kılım. son 1 senedir kaan elektronikten aldığım şu ürünü kullanıyorum;
https://kaanelektronik.com/urun/motowolf-gidon-baglantili-motosiklet-bisiklet-telefon-tutucu-ayarlanabilir/

bu tutucuyuda şu lastikle destekledim;
https://kaanelektronik.com/urun/ram-mount-telefon-tutucu-lastik/

195 km hıza kadar çıktım ve rüzgarı direkt aldı ama yerinden bile oynamadı telefon o derece taş gibi oldu. lakin bu seferde bütün titreşimi alıyor telefon buda iphone'lar da kamera entegresini bozuyormuş. duyduğum üzere ram mounts tutucular bu titreşimi en iyi absorbe eden firmaymış ama oda çok pahalı. kardeşim yazın amerikadan gelicek onunla birlikte bir tane getirteceğim çünkü telefonu da değiştireceğim, yeni telefonda kameranın bozulması riskine giremem çünkü telefon neredeyse bir çinli motor parası olmuş :) yada evde atıl vaziyette atılmış bi android var onu direkt olarak sadece navigasyon cihazı gibide kullanabilirim buda bir seçenek.

Hemen bu ürünün araştırmasını yapıyorum teşekkür ederim :) Bu arada yolladığın ürün gidona monteli ürün fakat benim motorum scooter olduğu için gidonda bunun montajını yapabileeğim yer yok. Büyük ihtimalle ayna demirine montajı yapılan tutuculardan bulmam gerekecek :)

Özellikle iPhone kullanıyorsanız "Phone holder Vibration Dampener" almanız gerekiyor sarsıntıyı önlemek için.
Yoksa sarsıntıdan dolayı telefon kameranızın optik sabitleyicisi bozuluyor. Benim başıma gelmedi ama gelenler var.
Artık bu aparattan mı alırsınız yanlardan bezle falan mı yumuşatırsınız bilmem.

Bime bu hafta nukrotech in tutucusunun birebir aynısı geldi fiyatıda uygun ayna aparatıda var içinde tavsiye ederim

bu ürün de işinizi görür.

https://www.**********.com/urun/gp-kompozit-universal-ayarlanabilir-telefon-tutucu-siyah

gp kompozit bloklanmış galiba forumda. linki maskeli çıktı. ürün gp kompozit telefon tutucu diye geçiyor.

https://www.**********.com/urun/gp-kompozit-universal-ayarlanabilir-telefon-tutucu-siyah

Evet buldum dediğiniz ürünü inceleyeceğim şimdi teşekkür ederim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------

Özellikle iPhone kullanıyorsanız "Phone holder Vibration Dampener" almanız gerekiyor sarsıntıyı önlemek için.
Yoksa sarsıntıdan dolayı telefon kameranızın optik sabitleyicisi bozuluyor. Benim başıma gelmedi ama gelenler var.
Artık bu aparattan mı alırsınız yanlardan bezle falan mı yumuşatırsınız bilmem.

Cevabınız için teşekkür ediyorum. Apple kullanmıyorum fakat titreşimin her türlü cihaza zararı olabilir bu nedenle önlem alınmalı. Telefon tutucuyu bir kararlaştırayım ondan sonra dediğiniz aparatı da değerlendireceğim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------

Bime bu hafta nukrotech in tutucusunun birebir aynısı geldi fiyatıda uygun ayna aparatıda var içinde tavsiye ederim

Cwvabın için teşekkür ediyorum :) Hemen bakacağım.

Önerin için çok teşekkür ederim. Evet bayağı iyi bir şeye benziyor şuan için ilk seçimim bu olacak :)

Bime gelen bahsettiğim ürün tam olarak bu sadece markası farklı ürünler birebir aynı ve fiyatı 200 lira aradaki farkı markaya vermeye değmez çevrenizdeki herhangi bir bimde vardır boşuna fazla para vermeyin

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bime gelen bahsettiğim ürün tam olarak bu sadece markası farklı ürünler birebir aynı ve fiyatı 200 lira aradaki farkı markaya vermeye değmez çevrenizdeki herhangi bir bimde vardır boşuna fazla para vermeyin

Bimdeki ürünün benzerini kullanıyorum. xmax'ın ön tarafına navigasyon barı monte etmiştim onun üzerine taktım. Telefonu yeterince sağlam tutuyor.
Tek sıkıntısı, üzerinde telefon yokken iyice kapalı konuma getirip vidasını sıkmak gerekiyor yoksa vida kendi kendine açılıp sola hareketli parçası düşebiliyor, bir kere yolda telefonu takmamıştım, açıktı, o şekilde yolda soldaki parça düştü, şansıma ağağımın üzerine düştü yola düşmedi de yavaşlayıp kenara çekip alıp geri taktım.

Motosikleti
D400

bende öyle diyordum ama malzeme kalitesi cidden fark ediyor.

Ben SP connect kullanıyorum , cross bara takılan , şuan memnunum , telefon takmayinca motorun üzerinde belli bile olmuyor

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ

Hocam sen çok yaşa :) şimdi gördüm asagida bim var gittim aldım bir önceki nukrotech di ve motorun üzerinde gitmişti çok üzülmüştüm o kadar parada vermek istemiyordum çok iyi oldu

büyük motorumda aliexpress'ten aldığım quadlock kullanıyorum çok kaba durmuyor ancak gidon bağlantısı gerektiriyor. ayna bağlantısı için duke'te kullandığım yaylı 4 taraflı tutucuyu tavsiye ederim. büyük motorda da yıllarca kullanmıştım sağlam ve de usb çıkışıyla şarj kablosu bağlama opsiyonu var.

Tamamdır bimlere bir bakayım çok teşekkür ediyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------

Bimdeki ürünün benzerini kullanıyorum. xmax'ın ön tarafına navigasyon barı monte etmiştim onun üzerine taktım. Telefonu yeterince sağlam tutuyor.
Tek sıkıntısı, üzerinde telefon yokken iyice kapalı konuma getirip vidasını sıkmak gerekiyor yoksa vida kendi kendine açılıp sola hareketli parçası düşebiliyor, bir kere yolda telefonu takmamıştım, açıktı, o şekilde yolda soldaki parça düştü, şansıma ağağımın üzerine düştü yola düşmedi de yavaşlayıp kenara çekip alıp geri taktım.

Cevabın için teşekkür ederim. Neredeyse herkesin ortak tavsiyesi bu şekilde :) Bimlere bi bakacağım eğer bulursam buradan foto paylaşırım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------

Ben SP connect kullanıyorum , cross bara takılan , şuan memnunum , telefon takmayinca motorun üzerinde belli bile olmuyor

Cevabın için teşekkürler dostum. Aynaya montaj aparatı da var mı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------

büyük motorumda aliexpress'ten aldığım quadlock kullanıyorum çok kaba durmuyor ancak gidon bağlantısı gerektiriyor. ayna bağlantısı için duke'te kullandığım yaylı 4 taraflı tutucuyu tavsiye ederim. büyük motorda da yıllarca kullanmıştım sağlam ve de usb çıkışıyla şarj kablosu bağlama opsiyonu var.

[url]https://i.hizliresim.com/6ssqmvu.jpeg[/url]
[url]https://i.hizliresim.com/lgek2d9.jpeg[/url]

Tavsiyen için teşekkür ederim :)

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Zamanında ben de bu arayışa girmiş ve tesadüfen SP Connect incelemesi izlemiştim. Sonra fiyatına baktım ve "hadi ordan buna o kadar para mı verilir. Altı üstü telefon tutacak" deyip 3te 1 fiyatına bir tane aldım. Kullandıkça doğru bir seçim olmadığını anladım. SP Connect'e o kadar para verilmez ya deyip onun yarına fiyatına başka bir ürün daha aldım. O da ihtiyaçlarımı karşılayamadı. Bunun üzerine SP Connect parası harcadıktan sonra bir de SP Connect'e para verip aldım. Benim hikayem böyle. Bu dediklerim 4-5 yıl öncesine dayanıyor.
Demek istediğim markası A olur B olur, ucuz diye birşey alma. SP Connect al demiyorum. Eminim kaliteli birçok marka/model vardır. Telefon paraları taa nerelere gelmiş. Yerinde olsam benim yaptığım hataları yapmazdım.
Seçim senin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Titreşim sonucu kameranın odaklama yapamama sorunu gercek arkadaslar, mit degil.. Bizzat Samsung S serisinde yaşadık.

https://support.apple.com/en-us/HT212803

O günden sonra Scooterdaki telefon tutucuyu söktüm, attım kenara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar