- Motosikleti
- Honda CB750 Hornet
Hayırlı olsun. Yeni motor almış ve memnun kalmış birinin mutluluğunu algıladım yazdıklarınızdan.
Benim kendi ilgi alanımdaki motorlardan birbirine çok benzeyen Honda Forza ve Yamaha xmax var, ikisini yanyana karşılaştırınca ilk bakışta her şeyi aynı gibi ama detaylarda honda öne geçiyor, hoş detayları var. Demek diğer modellerde de bu detaylarda Honda öne çıkıyormuş. Sürüş açısından da yıllarca hep Yamaha daha sportif daha eğlenceli, honda biraz daha ağır abi ama daha konforlu olarak girmişti aklımıza, bakalım bu modelde durum ne olacak, honda en sonunda alın işte ben de eğlenceli motoru yapabiliyorum demek istemiş sanırım yamaha'yı zorlayacak bu.
Dostum valla bu model çıkmadan önce CB650R harici Honda'ya bakmıyordum. Yaklaşık 20bin km Dominar 400 kullandım artık hantallık değil güç istiyordum. Bu modelin çıkış zamanlaması ile benim beklentilerimin üstüne çıkan bir model olması tam örtüştü. Şansıma bulup alabildim de. Yaz kış her gün motora binen biriyim ve bu alet gerçekten fena birşey
Sakın gidip sarı sitede sıfır aldım diye Hornet'e 300bin çekenlerden motor almayın. Nisan'da motorlar daha fazla gelecekmiş. O fırsatçıların hepsi avucunu yalayacak.