hocam motorda ruhsatta yazan asıl rengi depo belirliyor, gösterdiğiniz tasarımda beyaz ağırlıklı kullanılmış. bu haliyle bir muayeneye girerseniz ağır kusur verebilirler. ancak kaplamayı aldığınız yerden fatura alarak muayene merkezine renk değişimi için başvurursanız ruhsata siyah beyaz şeklinde işletebilirsiniz. velev ki işletmediniz, kıl bir polise denk gelmediğiniz sürece sorun çıkacağını da düşünmüyorum. 2017 senesinde CRF 250'yi full mor kaplama yapmıştım, bir sene öyle gezdim sorun olmadı ancak muayene için sökmem gerekti.
ekleme: ruhsatta yazan renk yani siyah ağırlıklı olan bir kaplama tercih ederseniz sorun yaşama riskiniz daha az olur. :cat:
Yanlışınız var, motorun rengini onaya sunulan proje belirliyor, hangi oranda fazla renk mevcut ise sanırım o yansıtılıyor.
En büyük örneği bir önceki motorum Mondial X-Treme MAX ruhsatta yeşil geçiyor ancak depo siyah. Hatta gariptir ki beyaz/yeşil/siyah renkler neredeyse aynı oranda mevcut motosiklette
Mevzuata aykırı, yani projesinden farklı ( projede bulunan fabrikasyon sticker vb belirtildiği için tüm stickerli kaplamalar ) hepsi problem çıkarabilir.
Tamamen polisin inisiyatifinde ve o an ki gelen emir ile alakalı. Amaç sıkıntı yaşamamak ise GMG garajın videolarından işlemin nasıl yapıldığını takip edebilirsiniz. Amaç sticker olsun kaçak göçek kullanayım ise ruhsatta yazan rengin ağırlıklı olduğu tek renk yada mümkün olan en az yazı vb şeyler olmayan kaplama iş görür