Tps değişmesine rağmen stop etme sorunu yaşayan var mı? Çalıştırırken değil de, debriyajı çekince ya da debriyaj çekiliyken ara gaz verince stop ediyor. 2-3 kere geldi başıma. Can sıkıcı. Motordan soğudum resmen. Bazen haftalarca yapmıyor. Bazen 2-3 gün üst üste yapıyor. Anlayabilmiş değilim.
3 tane sıfır pulsar aldım, sattım. İlk ikisinde olmadı ama 3. sünce stop etme vardı. Çok nadir yapıyordu. Benzinden alakalı olduğu düşünüyordum. Emin değilim, sallıyorum.
Dominar ilk versiyon vardı. Onda stop etme çok nadir, uzun yol yaparken yol kenarında çalışır bırakırdım. O zaman bağzen stop ederdi. Yakıt genelde vpower koyardım. Bulamassam shell normal. Yeni aldığım dominar 2 gelince oda süpriz. Youtube ve diğer formlarda stop etme şikayetleri duydum. Bile bile aldım ben. Bana sağlam motor bloğu lazım. Varsın stop etsin razıyım.
Benimkini teslim alayım durumları burdan devamlı yazarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------
Dominarda beni en çok rahatsız eden, stock dişlilerle insanı vibratöre döndüren titreşimiydi. Dişlileri değişince o dertden kurtulmuştum ama başka şeylerden feragat etmek zorunda kalmıştım. Bunu çok merak ediyorum. Gazlaması nasıl, kıpraşımı nasıl. Yola gidişi nasıl. Umarım ilk versiyon gibi güzel yol tutuşu vardır.