Agir hasar kayitli dom 400 alinir mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Satici arkadas ön amortisorlerin degistigini soyledi. Yani sasede sorun yokmus. 2021 model 24 bin kmde. Sizce alinir mi fiyati 80 civarina.
Bu modelde titreme olayi cok oluyor mu bilginiz var mi?

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Selamlar,

Titreme olayı çok yok, şahsi görüşüm. En azından eski kasaya göre dağlar kadar fark var titreme konusunda.

Bizim motorlarda şasenin gidon ve amortisörlerle birleştiği boğum çok hassas. Genelde önden gelen güçlü darbelerde orası çatlıyor, kırılıyor. Serviste motorlar vardı bakıyorsun sağlam ancak şasede bahsettiğim kısım kırılmış, yeni şase bekliyor. Amortisörlerin değişeceği kadar güçlü bir darbe aldıysa orada da zarar olma ihtimali var. Almayı düşünüyorsanız orayı da dikkatlice kontrol edin, ettirin.

ön amortisör değişene kadar mesnet yamulmuştur. jant yamulmuştur.
jant mesnet amortisör değiştiyse elleri bırakınca düz gidiyorsa alırım. almayacaksan ilanı at ben alayım hatta

ön amortisör değişene kadar mesnet yamulmuştur. jant yamulmuştur.
jant mesnet amortisör değiştiyse elleri bırakınca düz gidiyorsa alırım. almayacaksan ilanı at ben alayım hatta

Dominar zaten elleri birakinca saga cekiyor duz gidiyorsa sorun var demektir o zaman:)

Dominar zaten elleri birakinca saga cekiyor duz gidiyorsa sorun var demektir o zaman:)

Alınırda satılabilir mi prim yapar mı orasını bilemem bildiğiniz üzere ülkemizde hasar kayıtlı motorların satışı çok zor tabi satılmayan mal yoktur sadece biraz uğraştırır

Son düzenleme:
Alınırda satılabilir mi prim yapar mı orasını bilemem bildiğiniz üzere ülkemizde hasar kayıtlı motorların satışı çok zor tabi satılmayan mal yoktur sadece biraz uğraştırır

Alinir tabi ki ben isin esprisindeyim. Benim motorumda da hasar kaydi var. Yetkili serviste orjinal parcalarla cillop gibi yapilmis.

Yetkili servis veya yetkili servis ayarinda iyi bir ozel servis tarafindan, faturali orjinal parcalarla, duzgun yapilmis motor alinir mis gibi binilir.

kıvanç bey ben sizi çözemedim. 2 yıldır buradayım. siz 2 yıldır motor alacaksınız. vallah 2 yıldır troll olduğunuzu düşünüyorum allah affetsin. elbet bir gün almanız ümidiyle.

dominar hakkkında diyeceğim tek şey titriyor maalesef. geçen de yazdım belki karpal tünel sendromum olduğu için her detayı hissediyor olabilirim ama bence bu hastalık adına tehlikeli. gerçekten alabilen çift silindir ve titremeyen motor almalı. gidonun titremesi demek hasta edebilir. normalde motor kullanmamam lazım hala kullanıyorum.
başta sağ orta parmağımda his kaybı yaşadım. ki aylardır devam ediyor ve şu an 4 parmağımda da his kaybı var ve galiba durum ilerledi ellerim kasılıyor. eli tutamıyorum sabah uyandığımda.

çok cahilce bir hareket hastaneye gitmemek ama motoru bırak diyecek diye erteledikçe erteledim.
vallah bu gidon titreme olayı tehlikeli belirteyim.
ybr düzenli 100 gittim çok pis titriyor o hızlarda öyle başıma geldi bu hastalık. tapa gaz gidip boş boş elinizi titretmeyin bunun farkında olun. okuyanlar bilsin diye yazayım buraya.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Fiyata bağlı olarak her motor alınır. Yeter ki fiyatı uygun olsun.

Benim motorun bloğu benden önce 2 defa toplanmış, o da bildiğim kadarıyla, belki evveliyatı da vardır. 50000 km yaptım aldığımdan beri bir problemim yok.

çok cahilce bir hareket hastaneye gitmemek ama motoru bırak diyecek diye erteledikçe erteledim.
vallah bu gidon titreme olayı tehlikeli belirteyim.
ybr düzenli 100 gittim çok pis titriyor o hızlarda öyle başıma geldi bu hastalık. tapa gaz gidip boş boş elinizi titretmeyin bunun farkında olun. okuyanlar bilsin diye yazayım buraya.

Karpal tünel sendromu çözümü olan bir hastalıktır. Geciktirmek sinir harabiyetini artırabilir. Maalesef ki sinir dokuları harabiyeti felç durumlarına kadar ilerleyebilir. geciktirmeyip erkenden çözümünü bulmak gerek.

Karpal tünel sendromu çözümü olan bir hastalıktır. Geciktirmek sinir harabiyetini artırabilir. Maalesef ki sinir dokuları harabiyeti felç durumlarına kadar ilerleyebilir. geciktirmeyip erkenden çözümünü bulmak gerek.

haklısınız. birkaç gün içinde randevu alıp gidelim bakalım yapacak bir şey yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motor aldim hatta suan da var. Ama satip ona gecmek istedigim icin yaziyorum. X max tech max 2020 forza 2020 r 25 2020 x city 250 2012 model pcx 2020. Bu motorlarin hepsine sahip oldum. Sattim sonra. Sanirim scooter beni sarmiyor.

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
ağır hasar kaydı olan hiçbir şey alınmaz. benim kanaatim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kazaya bagli olarak alinir.kiaiden kisiye degisir.sase,arka salincak,on amortisor bunlar gidisi etkileyen unsurlar.
Grenaj sinyal manet onemli degilde,simdi bilen yazsin buraya bir motor on amortisoru yamulcak kadr darbe aldiysa tekrar surulurmu ben bilemedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar