4 ay önce bir tane gsr 600 aldım, 2007 model, arıza üstüne arıza çıkarıyor, motor 93 bin km de, acaba km orjinal mi? iskeletinde de çatlak var... kitleyecek adam arıyorum.
yok mu beni bu hurdadan kurtaracak bir delikanlı? muayenesi 1 sene 8 ay var daha.
edit: D100 yolundan U dönüşü yapacaktım ama polisleri görünce yolumu değiştirdim

egzoz çok bağırıyor,
edit2: belirli bir devire gelmeden gaza fazla yüklenmek motora zarar verir, bu yüzden "kadınlardan araç alınmaz" atasözü icat edilmiştir çünkü hep düşük devir kullanıp motoru bitirirler... motor max torq devrine yakın kullanılır, bu tarz motorlarda max torq değerini üst devirlerde verirler...
ilk bindiğim zamanlar benimde tuhafıma gitmişti yüksek devirlerde kullanmak fakat kullanınca anlıyorsunuz, böyle motorlar düşük devirde kullanılmıyor.
edit3: ilginç bir tesadüftür ki benim diğer motorda 93 binde, yoksa bu bir işaret mi?
edit1453: eski motor alınacaksa ve ucuz ise mutlaka kusuru vardır, bence motor bloğu dışındaki kusurlar kabul edilebilir, ben bu tarz motorları almayı tercih ederim, öyle de yaptım. bakalım kaç bin km sonra motor isteyecek yada kitleyecek?