Alüminyum arka çanta sorunu

Alüminyum arka çanta sorunu yaşıyorum en uygun GP kompozitte buldum :pale:
acaba sağlam başka bir alternatif varmıdır ?

Sanıyorum bir de DESAİNDMEN diye bir marka var. Belki isminde harf hatası yapmış olabilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------

Doğru ismi DESANDMAN imiş

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sorun derken uygun fiyatlı bir model mi bulamadınız yoksa bulduklarınız sizin motora ya da göz zevkinize pek uygun değil mi?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Gp kompozitten arkadaşım satın aldı. Yanlış bilmiyorsam 57 litre olanı aldı. Yağmurda su geçirdiğini ve üzerinde çalışması gerektiğini söyledi. Belki sadece onunki öyledir bilemiyorum ama bunu duyunca ben de başka bir arayışa girdim. Kaliteli arka çanta aramaktayım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Gp kompozitten arkadaşım satın aldı. Yanlış bilmiyorsam 57 litre olanı aldı. Yağmurda su geçirdiğini ve üzerinde çalışması gerektiğini söyledi. Belki sadece onunki öyledir bilemiyorum ama bunu duyunca ben de başka bir arayışa girdim. Kaliteli arka çanta aramaktayım.

Ben de xmax için arka çanta niyetlenince gp'nin çantalarına bakmıştım. 57 litre olanı aklımdaydı başka alternatif olmazsa alır geçerim diyordum ama bu mesajı görünce vazgeçtim.

Desandman güzel görünüyor, istanbulda satan yer olsa da gidip yernde görebilsek.

Alüminyum arka çanta sorunu yaşıyorum en uygun GP kompozitte buldum :pale:
acaba sağlam başka bir alternatif varmıdır ?
Sakın reis sakın. Ben de almayı düşünüyordum Kadıköy'de bir motosikletin üzerinde görüp parmağımla iki tıklattıktan sonra direkt vazgeçtim. Kappanın plastik çantasını aldım ondan daha tok ve sağlam diyim sen anla.

F54

metal çanta olarak tresex tavsiye ederim hem sağlam hem yerli kendim ve çevremde birçok arkadaşım kullanıyor
daha önce giwi de kullandım sağlamlık olarak ondan sağlam ama biraz ağır malzemesi güzel

Bende Desandman kullanıyorum uzun zamandır memnunum gp ile kıyaslamamak lazım gpninki plastikimsi ve memnun olan görmedim hiç.

desandman çanta kullanıyorum ben de. siparişim biraz geç geldi ama fiyatı uygun ve çanta da güzel. tavsiye ederim.

sizce https://shop10230.prontofalegname.com/content?c=chopper%20%C3%A7anta%20sahibinden&id=23 ??

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Sakın reis sakın. Ben de almayı düşünüyordum Kadıköy'de bir motosikletin üzerinde görüp parmağımla iki tıklattıktan sonra direkt vazgeçtim. Kappanın plastik çantasını aldım ondan daha tok ve sağlam diyim sen anla.

Kappa'nın plastik çantasından memnun musunuz?
Kappa K466N modelini düşünüyorum ben de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar