Eski telefonu ver yeniyi indirimli al

Kullandığım telefon honor 8x güncellemelerden dolayı yavaşladı mı bana mı öyle geliyor bilmiyorum eskiyi getir kampanyaları nasıl çok mu hak yiyor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Android'de custom rom ile telefonunu coşturanlar var. Yerinde olsam şansımı bir denerdim.

Motosikleti
CB650R
Çoğu kampanya adı altında aptal silkeleme şeysi.
Elinizdeki telefonu 2. el olarak satıp almak istediğiniz modeli seçmeniz emin olun maddi açıdan daha karlı olacaktır.

Ha beni bağlamaz ben parayı verir geçerim birileri benim yerime telefoncunun al-satçının ağız kokusunu çeksin, gerçek alıcıyı arayıp bulup buluşmakla uğraşamam diyorsanız başka seçeneğiniz yok zaten

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aptal silkeleme :) telefonunuzu 2. elde satın.sahibindende yada bir mağazaya.daha sonra tanıdık birinden begendiniz modeli 2. el olarak alın. yada sıfır bir ürün alın

Para etmeyen telefonu elden çıkarmak için güzel bir yöntem en azından elindeki telefon kurtuluyorsun iPhone olmadıkça android de bir kaç model dışında çoğu modelin ikinci eli düşük yada yok ..

Motosikleti
CB650R
Para etmeyen telefonu elden çıkarmak için güzel bir yöntem en azından elindeki telefon kurtuluyorsun iPhone olmadıkça android de bir kaç model dışında çoğu modelin ikinci eli düşük yada yok ..

İşte sıkıntı piyasası olmayan modelleri daha da ölü fiyata alıyorlar, şöyle düşünün satıcı kar etmediği bir şeyi niye yapsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar