İsrail, Türkiye'de depremzedeler için sahra hastanesi kuracak

kapak_014553.jpg

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen şiddetli depremin ardından İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail ordusunun ölümcül depremin ardından Türkiye'de bir sahra hastanesinin kurulmasına karar verdiklerini bildirdi.

Gallant, İsrail Savunma Kuvvetleri Komutanı Herzi Halevi ile bir değerlendirme toplantısında Türkiye'ye yapılacak askeri yardım ve sahra hastanesinin onaylanması konularını ele aldı.

150 askeri arama kurtarma uzmanından oluşan bir heyetin, Türkiye'ye doğru yola çıktığı kaydedildi.

İsrail Savunma Kuvvetleri yardım heyetinin başkanı Albay Golan Vach, "Yaklaşık 150 kurtarma uzmanı önümüzdeki birkaç saat içinde Türkiye'ye doğru yola çıkmaya hazırlanıyor. Bunların üçte biri karargah ve istihbarat, üçte ikisi ise kurtarma, tıbbi ve mühendislik kabiliyetlerine sahip. Komşularımıza ve vatandaşlarına ulaşmak için büyük bir ayrıcalık hissediyoruz" dedi.

Haiti depremini hatırlatan Vach, "Gittiğimiz en önemli deprem Haiti'deydi. O zamandan beri bu büyüklükte bir deprem olmadı. Hayat kurtarmak ve Türk halkına yardım etmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

İsrail ordusu, Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere yönelik yardım müdahalesine "Zeytin Dalı" adını verdiğini bildirdi.

1999 Gölcük depreminde'de yardıma gelmiş İsrail, 1.şahıstan okumuştum. hani nerede ümmet dediğiniz araplar? Osmanlı zamanında Yahudile're kapısını açmıştı, kendilerine yapılan iyiliği unutmuyorlar, şu coğrafyada dost diyebileceğimiz bir ülke işte.

https://eksisozluk.com/israil--68980?p=494

https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya...mzedeler-icin-sahra-hastanesi-kuracak-2048977

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
SIrf israilli oldukları için bunlara gitmeyecek kişiler olacaktır ölseler bile ve ayrıca sadece israilli oldukları içinde güvenip gidecekler olacaktır. yani 2 birbirine zıt kutuplu bir ülkede yaşıyoruz pragmatist olmaktan ziyade.

Ya bizim gen haritalarımız çıkarıp nasıl olur da böyle en kötü zamanlarda bile birbirimize kazık atmayı, fırsatçılık yapmayı düşünebildiğimizin sırrını çözerlerse ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
'Dıj güj'ler yardım edip destek oluyor. Yunanistan da...

"Bugün Yunan devlet kanalı ERT’nin sabah haberlerinin açılışında Türkiye’deki depremden görüntüler yayınlandı, “Ben Seni Sevduğumi” şarkısı çaldı.

Türkiye’nin komşusu Yunanistan, depremin ilk gününde arama kurtarma ekibi ve insani yardım malzemesi gönderdi."

https://www.google.com/amp/s/www.ye...-haberlerini-turkce-sarkiyla-acti-627473h.htm

Evet, 1 hafta önceye kadar Yunanistan'a küfürler eden yandaş medya da azizlik mertebesine çıkardı.

O değil de elin gavuru Yunanistan yaranabiliyor yandaş medyaya, öz be öz vatandaşımız Kılıçdaroğlu yaranamıyor ne hikmetse.

SSK'yı batırdı ondan.

Benim merak ettiğim İnşaat ve Rant Partisi bu sahra hastanesini engelleyemese de boklamaya kalkmadı mı? Hemn şöyle Hatay Havalimanının orta yerine betonarme bir hastane dikselerdi ya şanımıza yaraşır.

Evet bu durumda bile siyaset yapıyorum. Zira ülkemi bu hale getiren siyasileri istemiyorum, bu kadar basit. Siyasetçinin suçunu kendi üstüne almak isteyen varsa buyursun, yoksa konunun siyasi olduğunda da hemfikir olalım.

ben 97 99 arası askerlik yaptım ve levazım tümenindeydik ,o zamanlarda bile bizim birliğimizde ,seyyar mutfak, seyyar hastane ve gerekli malzemelerimiz vardı, nereye gitmiş bizim bu malzemelerimiz ?

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
99 depreminde adamlar ilk gelenlerden ve köy kuranlardandı, araştırabilirsiniz. israil halkının %40ı anadoludan istanbul dan gitme insanların torunlarıdır.

ben 97 99 arası askerlik yaptım ve levazım tümenindeydik ,o zamanlarda bile bizim birliğimizde ,seyyar mutfak, seyyar hastane ve gerekli malzemelerimiz vardı, nereye gitmiş bizim bu malzemelerimiz ?

Şuan askerlik 6 aya indirildiği için kalifiye olamıyor askerler ve yemekler hep dış alım ile alınıyor bir çok yerde. Bunu yapan kim?

Şuan askerlik 6 aya indirildiği için kalifiye olamıyor askerler ve yemekler hep dış alım ile alınıyor bir çok yerde. Bunu yapan kim?

çok iyi biliyoruz ,bende bilmeyenler az düşünsün diye soruyorum zaten, düşünürse tabi
aynen dediğin gibi tabldot ile beslenen ,hastanesi olmayan eğitiminin nasıl olduğu belli olmayan ,ordumu olur ?
evet ama maalesef var ve maalesef ordumuz bu hale geldi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O değil de elin gavuru Yunanistan yaranabiliyor yandaş medyaya, öz be öz vatandaşımız Kılıçdaroğlu yaranamıyor ne hikmetse.

Sadece KılıçdarSon değil, İmamSon da yaranamıyor melmekete.:sunny:

Eski AKP'li vekil Reyhanlıoğlu, İmamoğlu'nu hedef aldı: Ne geziyorsun İngiliz uşağı!

İngilizleri sevmediğine göre Sütçü İmam müdahale etmeden faaliyette bulunan Fransızlardan kalma olabilir.
Malum Fransızlarla İngilizler birbirini sevmezler. Geçmişte yüz yıl savaşmışlar sonuçta

Sadece KılıçdarSon değil, İmamSon da yaranamıyor melmekete.:sunny:
https://www.youtube.com/watch?v=kMTqHDGMKKA

Eski AKP'li vekil Reyhanlıoğlu, İmamoğlu'nu hedef aldı: Ne geziyorsun İngiliz uşağı!

İngilizleri sevmediğine göre Sütçü İmam müdahale etmeden faaliyette bulunan Fransızlardan kalma olabilir.
Malum Fransızlarla İngilizler birbirini sevmezler. Geçmişte yüz yıl savaşmışlar sonuçta

ağır konuşurum ağır konuşuruz ve hakkını savunduklarımız bile bizi savunmaz

insanlar ölürken, yardım beklerken, yağmalanırken bu bayanın derdi bu işte

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=3caMOA1_qOo

paşa da yazdıklarımızı birebir anlatıyor ,aklın yolu her zaman birdir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar