Haklisiniz. Ben her gun ise gidip gelirken kullaniyorum motorumu. Yagmur vs icin baya kullanisli. Ki hatta evliyim ve bazen marketten yoguet yumurta aliyorum arka cantasina koyuyorum. Suan siz soyleyince aklima geldi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------
X city guzel de ruhu yok işte. Motor kullandigimi hissetmiyorum...
cevabına eklenti yapmışsın şimdi gördüm , bence kullandığın motordan keyif alamaman konsantrasyon eksikliğinden kaynaklanıyor, tabi bu sadece senin için geçerli değil genel bir durum , yarın 250 cc istediğin gibi vitesli motorun olsa bir süre sonra ondanda keyif alamayabilirsin , bu böyle devam eder , bu fanide 1200 cc bmw de var ama hafif minnak az yakan gayette konforlu ve yavaş gitmek zorunda olduğum için çook daha emniyetli 150 cc lik sukuterimlede seyehat etmekten keyif alıyorum, çünkü anın tadını çıkarmaya konsantre oluyorum, sürekli vay bu niye gitmiyor çekmiyor kaçmıyor kimse bakmıyor diye hayıflanırsam o seyehat çekilmez olur, diyebilirsin ki abi şehir içi eyvallahda koca motor varken tutupta 150 lik sukuturlamı yol yaptın? evet yaptım

bir defa taa İzmir den çıktım Gürcistan'a gittim İstanbul a döndüm, iki defa İstanbul Turgutreis gittim geldim Yunan adalarını gezdim , çok keyif aldım , 125 cc diğer motorumla Antalya dan Istanbul a geldim gayet keyifliydi kamp ata ata güzel anılar biriktirerek geçti, benzinim bitti lastiğim patladı hepsi güzeldi, demek istediğim şu ki ne sürdüğün değil ne yaşadığındır mutlu eden , bunun için hayata konsantre olmak gerek aksi halde 1250 gs de sürsen kawasaki h bilmemnede sürsen mutluluk uzun sürmez