Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaslar,
10 yildir hep yetkili servislere gittim ben.Artik gitmek istemiyorum diyerek(gerekcelerim var) son bakimi disarda yaptirdim.
motoruma 0.5 lt fazla yag koymus,dct sanmis galiba.Allahtan japon motoru bisey olmadi.
Hep sizlerden duydum, "benim ustam" veya "ustani degistir".
Arkadaslar, acik olacagim.Para muhim degil benim icin,pahali olsun,yetkili servisten bile pahali olabilir,problem yok.
Muhendislik egitimi almis(makina muh olsa keske),bilincli bir usta arıyorum.
Ezbere is yapmayan,gerektiginde motorumun service manuel ini bulup isini kitabina uygun olarak yapan bir usta ariyorum.
Motorum africa twin,motorum 120k ve subap ayarlarini kontrol ermesini isteyecegim.
Suspansiyon yagini değiştirmesini isteyecegim.
Diger isleri zaten herkes yapiyor.Var mi oyle biri istanbul da ?
Calistigi garaj da rock muzik dinleyen,bilincli,ahlakli bir usta soyleyin bana.
Motorumu gozu kapali emanet edebilecegim bir usta soyleyin bana
10 yildir hep yetkili servislere gittim ben.Artik gitmek istemiyorum diyerek(gerekcelerim var) son bakimi disarda yaptirdim.
motoruma 0.5 lt fazla yag koymus,dct sanmis galiba.Allahtan japon motoru bisey olmadi.
Hep sizlerden duydum, "benim ustam" veya "ustani degistir".
Arkadaslar, acik olacagim.Para muhim degil benim icin,pahali olsun,yetkili servisten bile pahali olabilir,problem yok.
Muhendislik egitimi almis(makina muh olsa keske),bilincli bir usta arıyorum.
Ezbere is yapmayan,gerektiginde motorumun service manuel ini bulup isini kitabina uygun olarak yapan bir usta ariyorum.
Motorum africa twin,motorum 120k ve subap ayarlarini kontrol ermesini isteyecegim.
Suspansiyon yagini değiştirmesini isteyecegim.
Diger isleri zaten herkes yapiyor.Var mi oyle biri istanbul da ?
Calistigi garaj da rock muzik dinleyen,bilincli,ahlakli bir usta soyleyin bana.
Motorumu gozu kapali emanet edebilecegim bir usta soyleyin bana