Yok öyle bir dünya, her türlü iptal ettiririm o cezayı.
Park yeri yok, motosiklet parkı olan kapalı ispark sayısı bir elin parmağını geçmez, onlarda da araç sayısının %10'u kadar kontenjan yok.
Ben araba gibi yol kenarına park etmeye okeyim, ama bu dürzüler kaldırımda kenara koyduğum motoru bile arabalarını park etmek için kıpırdatmaya çalışıyorlar.
Bir disk 2bin lira şu an montajı ile birlikte, motoru hareket ettirip diski kıranın annesi ile 2000 liralık cima eyleyeyim çözülsün mevzu. İsparklarla çatır çutur kavga ediyorum zaten, motor parkı yoksa gidip araba yerini ortalayarak koyuyorum, gişedeki elemanlar ağlıyor abi öyle bırakma diye. Hem para verecem, hem bana yer yapmayacaksın, motoru arabaların arasına, kenara köşeye park edecem. Nah emojisi.
İnsanı plaka takmamaya zorluyorlar dört bir yandan, büyük bir makine alayım değil plaka, plakalık takmayacağım motora. Beşiktaş BKM'nin olduğu sokağın girişine 100 yıldır motosiklet park ediliyor, Kadıköy dorock'un olduğu sokağın girişine 1,5 milyon yıldır motosiklet park ediliyor. Bazı kanını sevdiklerim gelip buralara bile toptan ceza yazıp gidiyor. Yakında güvenli bir park yeri var mı? En az 2km çapta yok. Motorum çalınsa park cezası kesen emniyet güçleri mabadını koltuktan kaldırıp motorumu bulacak mı? Hayır.
İşgal diyorlar, işletmelerden işgaliye parası alıp kaldırımda geçecek yer bırakmayınca her şey okey, ben oturup 2 bira içtiğim barın önüne kaldırımı kapatmadan motorumu koyunca voaaa, sittirin gidin köyünüze.