Adam 6 sene tıp fakültesi okumuş, nasıl kafalar bunlar yahu.
Rica ederim. Bence beklentilerimizi kalibre etmemiz lazım. Amcam "gotünün gılıyıh"tan "pabucunu elle yalayak"a terfi etmiş işte daha n'olsun? Altı yıl tıp eğitimi boşa gitmiş diyebilir miyiz? Bence hayır. Bariz ilerleme var çünkü.
Bu arada elle yalamak dediğine göre, tahminim uzmanlık branşı kulak-burun-boğaz değildir diye tahmin ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
Adam, Hz.İsa olduğunu iddia edip orucun İslam inancındaki kurallarını değiştirdiğini söylüyor.
Bu da ilginçmiş. Popülizm siyasette oluyor da dinde niye olmasın demiş amcam. Sorun şu ki ciddi ciddi dindar insanlar mevcut. Velhasıl dini siyasetle bitirdikten sonra popülizm daha verimli çalışıyor. "oruçta su içmeme şartını kaldırdım" deyince sıkıntı, ama dini siyasetle öldürdükten sonra bakara makara bile vız gelir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Flaş flaş! Yalayan amca kendini savunmuş:
"Ben şimdiye kadar Recep Tayyip Erdoğandan milletvekilliği talep etmemiş birisiyim. Tanışırız, görüşürüz. Kendisi emretmiştir, vekil olmuşumdur. Şimdi emrederse kalırım, emretmezse gider evimde rahat yatarım."
Aklıma bir soru takıldı... Biz niye cumhurbaşkanı vekillerine "milletvekili" diyoruz? Bir de cumhurbaşkanı vekilleri niye var? Mecliste cumhurbaşkanı vekilleri yerine milletvekilleri olsa daha iyi olmaz mı?