Söylediklerinizi kontrol edip tekrar konuyu canlandıracağım. İlginiz ve bilginiz için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
Teşekkür ederim, sizin yorumunuz içime su serpti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------
İlk motorum olduğu için biraz cahilim kusura bakmayın. Bazı konularda da fazla telaştan mantık dışı şeyler üretebiliyorum. Umarım söylediğiniz gibi normal bir durum olup motorumu sağlıklı bir şekilde sürerim. Teşekkür ederim.
sen yine iyi cahilsin, ben ilk motorumda motora yağ konulduğunu bilmiyordum, yağsızlıktan silindir piston şişti kaldı yolda. tamirciye götürdüm ve yıllar sonra anlıyorum ki adam sadece motora yağ koyup geri vermiş bana... bense sanıyorum içini söktü, bir şeyleri değiştirdi tamir etti verdi sanıyorum.
varya bu ülkede ya çok paran olacak yada kendin usta olacaksın, öbür türlü her halükarda üzüyorlar insanı.
bu arada konuya güldüm biliyor musun, aga yağda hiç bir şey yok, durduk yere yağ seviyesinin resmini niye çekip paylaştın şimdi
hava mı atıyorsun? benim 2007 model motorumun yağ göstergesi de öyle camekanlı yani, öyle tıpayı açıp çubuğun seviyesine bakmak gibi taş devrinden kalma işler ile uğraşmıyoruz bizde.
edit: hatta benimkinde "full" ve "low" olarak yazı ile belirtilmiş birde, hani salağa anlatır gibi yazmışlar üzerine.