600 cc Model Tartışması buyurun :)

Motosikleti
CF Moto 700 CL-X Sport
Merhaba cbr 250 cc kullanıcısıyım ve artık yükseltme yapacağım kafam da 3 model var ve bu 3 model içinde internette çok az bilgi var kafamı rahatlatmak adına sizlerden de bilgi almak istedim;

Triumph Trident 660
Ducati Monster 797 Plus
Cf Moto 700 Clx Sport

bu 3 modelde de birbirine yakın özellikler var kağıt üstünde fiyat olarak da birbirlerine yakın fiyattalar bütçem 200 bin civarında sizler de yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim. :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Trident 660. Ducati güzel ama desmo bakımı stigması var, Cfmoto belki güzel motordur ama neticede Çinli. Trident'in çoğu bileşeni Japon motorlar ile aynı ve üç silindir ile de oldukça keyifli olacaktır. Benim param sadece Triumph'a çalışır bu üçlüde.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3 ude mukemmel motorlar.hepsinin fren sistemi,elektronikleri ve suspansiyonlari ust seviye.hep derim firsatin varsa 3 unu ayri ayri sur.gucleri birbirine yakin 75 civari.
Trident 3 silindir.sesi guzeldir.dizayn olarak en guzeli cfmoto.
Ben olsam ya cfmotoyu alirdim yada tridenti.
Bir alternatif daha var.3 yil yilin motoru secilen street triple.105 beygir digerlerinden fazla yani.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...dirim-alacagim-motoru-buldum-1065318546/detay

bu 3 lüden 797yi sona koyuyorum.hiç bir şekilde piyasada ne adı nede 2.eli var.parçası vs bulma ihtimalin bana göre 0.
2.cf moto fiyatına göre güzel motor alırmıydım hayır
açık ara en mantıklısı bu motorlardan en çok piyasası olan model en güçlüsü en tarzı bence.plus olarak 3 silindir olaması zaten hepsini elemesine yetiyor düşüncek bir durum yok trident açık ara alır burda

Forumdan Uzaklaştırıldı
aynen trident 1 numara.ancak cfmoto bir tık dizayn olarak önde.gene de trident alınır.3 silindir yeter

Trident 660 kücücük motor.. yakından görmemiş olabilme ihtimalinize karsı belirtmek istedim.

yurtdışında dönen muhabbetlerden ötürü triumph markasına güvenemiyorum, arıza ve pahalı bir marka olduğu söyleniyor. ducati iyidir güzeldir desmosu gelir satıp mt 25 almak zorunda kalırsınız. en mantıklısı CLX gibi.

Motosikleti
CF Moto 700 CL-X Sport
Ducatiyi sona yazma sebeplerim sizinde belirttiğiniz sebepler tridente çok yakınım ama bütçemi bir tık aşıyor cf moto da işte Çinli diye diyoruz bu sefer içinden çıkılma hâll alıyor :)

Ducatiyi sona yazma sebeplerim sizinde belirttiğiniz sebepler tridente çok yakınım ama bütçemi bir tık aşıyor cf moto da işte Çinli diye diyoruz bu sefer içinden çıkılma hâll alıyor :)

xj6, cb650f, mt 07 veya z800 gibi motorları neden düşünmüyorsun? veya xsr 700 falan?

Motosikleti
CF Moto 700 CL-X Sport
3 ude mukemmel motorlar.hepsinin fren sistemi,elektronikleri ve suspansiyonlari ust seviye.hep derim firsatin varsa 3 unu ayri ayri sur.gucleri birbirine yakin 75 civari.
Bir alternatif daha var.3 yil yilin motoru secilen street triple.105 beygir digerlerinden fazla yani.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...dirim-alacagim-motoru-buldum-1065318546/detay

aklımda olan bir modeldi ama ne yazık ki bütçemi aşıyor :)

bu 3 lüden 797yi sona koyuyorum.hiç bir şekilde piyasada ne adı nede 2.eli var.parçası vs bulma ihtimalin bana göre 0.
2.cf moto fiyatına göre güzel motor alırmıydım hayır
açık ara en mantıklısı bu motorlardan en çok piyasası olan model en güçlüsü en tarzı bence.plus olarak 3 silindir olaması zaten hepsini elemesine yetiyor düşüncek bir durum yok trident açık ara alır burda

teşekkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:02 ----------

aynen trident 1 numara.ancak cfmoto bir tık dizayn olarak önde.gene de trident alınır.3 silindir yeter

teşekkür ederim bende tridente daha yakınım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------

yurtdışında dönen muhabbetlerden ötürü triumph markasına güvenemiyorum, arıza ve pahalı bir marka olduğu söyleniyor. ducati iyidir güzeldir desmosu gelir satıp mt 25 almak zorunda kalırsınız. en mantıklısı CLX gibi.

ducati bakım masrafları dolayısıyla son sırada triumph içinde özellikle de trident modeli için son yorumlar ve incelemeler önemli öncesi için bahsettiğiniz muhabbetleri ben de duydum

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:05 ----------

Trident 660 kücücük motor.. yakından görmemiş olabilme ihtimalinize karsı belirtmek istedim.

üç modeli de birebir incelemedim aslında ama fotoğraflardan kalıbı fazla olmadığı belli oluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:07 ----------

xj6, cb650f, mt 07 veya z800 gibi motorları neden düşünmüyorsun? veya xsr 700 falan?

model yılı olarak eski km olarak fazla fiyat olarak da yüksekler hocam o yüzden bu modellere çok sıcak değilim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Cfmoto'nun diğerleriyle aynı fiyat olmasına şaşırdım. Çünkü diğerleri bildiğin motosiklet markası. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
küçük olsun trident nolcakki.bende duke 390 var.ufacık manevrası kolay oyuncak gibi motor.alışınca gözün kapalı sürüyorsun.asıl korkulan büyük motorlar.manevrası zor.kaldırması zor,hakimiyet zor.yakıtı fazla

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Hepsi küçük o motosikletlerin yalnız. Sonuçta naked motosikletler.

Motosikleti
CF Moto 700 CL-X Sport
Cfmoto'nun diğerleriyle aynı fiyat olmasına şaşırdım. Çünkü diğerleri bildiğin motosiklet markası. :queen:

sahnede ben de varım diyor :)))

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------

boyutlarıyla bir işim yok zaten ona takılmıyorum fiyat olarak bakacak olursak
triden minimum 215,000 TL 1 yaşında
Cf Moto 200,000 TL sıfır bayi çıkışlı nakit fiyatı
Monster 175,000 TL
gibi rakamlara bulunabiliyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------

Ben bunların hiç birini almazdım ya z650 yada z900 alır geçerdim

beni aşıyor ne yazık ki yoksa z900 çok agresif duruyor dehşet :)

Triumph motosiklet üretirken diğer sayılan markaların hiçbiri ortada yoktu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ducati kardeşler de 1926 da kurmuşlar firmayı.

Trident gerçekten güzel motor ama boyutu da küçük. Bana koymaz küçük olması dersen trident en mantıklısı. Cf moto az ötede kumda oynasın bu iki motor ile aynı konuda bulunmamalı bile. Monster'ın desmosu pahalı ama herşeyine bakılıyor motorun bakımda. Desmo bakımının altından kalkarım, beni zorlamaz dersen kesinlikle ducati derim ben.

250 liğin bile yedek parçasını getirtemeyen bir markanın 700 lüğünü almak
cf ye o parayı vereceğime gider pavyonda yerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
160-180bin arası 15-20bin kmde street tripler var.ben ktm ve triumpha bayılıyorum.tercih senin.illa 3ü diyosan trident al.tridentin herşeyi çok iyi.kısa hafif kıvrak az yakar sesi güzel.dengeli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar