Tecrübeyle sabit diyorum, yüksek amper akü çözecek diyorum ama arkadaş çözüm yollarını denemeden duymak istediğini söylememizi bekliyor sadece... yüksek amperli başka bir aküyle deneyin lütfen, sonra diğer seçenekleri değerlendirin
Tecrübeyle sabit diyorum, yüksek amper akü çözecek diyorum ama arkadaş çözüm yollarını denemeden duymak istediğini söylememizi bekliyor sadece... yüksek amperli başka bir aküyle deneyin lütfen, sonra diğer seçenekleri değerlendirin
Soruna sebep olacak belirtileri eleyebiliyorsanız parça parça elemelisiniz; yukarıdaki cümlenizden dolayı bakılması ve bence değiştirilmesi gereken ilk şey akü olmalı. Motor marş basarken 2 sn'de akü bitiyorsa o akü bitmiştir zaten. Sonrasında yine tps'i de değiştirirsiniz.
Geçmiş olsun. Marş motoru çeviriyor. Ateşleme yapmıyor gibi. Bujiyi değiştirmişlermiydi? Servis işine hakim değil demek ki. Motoru bir-iki gün tutup denemeleri gerekirdi. Yıllar önce motorum serviste 15 gün bekledikten sonra teslim edildiğinde eve giderken yolda aynı arızayı yapmıştı. Sabırla takip etmekten başka çareniz yok.
Aynısını yaşadık, akü amperinin düşük olmasından kaynaklanıyor. Yakın çevrende varsa daha yüksek amperli aküye sahip bir motosiklet dene, sorunun bu olduğunu fark edeceksin.
Maalesef servis bize aynı aküden tekrar gönderdi ama o da aynı olduğu için sorun düzelmiyor. Çözüm yüksek amperli akü, kesin...
Söylediğime adım adım geliyorsunuz... Servis aynı amper aküyü tekrar taktı neyin değişmesini bekliyordunuz? Sıfır bajajla aynısını yaşadık, yüksek amper akü aldık sorun yok oldu. Boşuna kendinizi paralıyorsunuz...
sen çalıştığına dua et. işe yaramaz bir motor. kronigi çok. keşke sıfır olarak buna o kadar para vermeseydin.
işe yaramaz bir motor olduğuna katılmıyorum. Toplumumuzda refah seviyesi bu kadar düşmüş olmasaydı o zaman bu motora işe yaramaz derdim. Fakat, son zamanlarda Bajaj işçilerinin bir memnuniyetsizliği mi var diye düşünmeye başladım. Çünkü, üretim bandından daha çok sorunlu motor çıkmaya başladı. Bu çalışmama sorunu sadece NS200'de değil yeni çıkardıkları N250,F250 de de çok görülüyor. youtube de ararsanız şikayetleri görürsünüz.
Örnek vermek gerekirse;
Motorun çalışmama sorunu Bajaj Pulsar N250 (16 eylül 2022) Yorumlara bakarsanız aynı sorunu yaşadığını yazan var.
https://www.youtube.com/shorts/lLUgx0NmIeE
Motorun çalışmama sorunu Bajaj Pulsar N250 (11 ocak 2023) Yorumlara bakarsanız başkalarının da aynı sorunu yaşadığını görürsünüz.
https://www.youtube.com/shorts/Vcyv5WfXlPg
redbullah geçmiş olsun.
Bu ne kadar saçma sapan bir olay. Millet "servisi vardır, parçası vardır aman başım yanmasın" diye şu motora bir dünya para ödüyor ve gelinen noktaya bak; "herşey normal, kontak açıkken kill-switchi 2-3 defa aç kapa"
2023 dünyasında neden bu arkadaşımız tarih öncesi motor sürüyormuş gibi gaz vermeden motorunu çalıştıramıyor? Bajaj servisleri neden bu arkadaşımızın sıkıntısını çözemiyor? Sıkıntıyı çözemiyorlarsa çok affedersin yemişim öyle yaygın servis ağını.
abi sen cidden kuralkanı hıc sevmıyorsun![]()
Boşver Kuralkan'ı, ne yaptın daha kuvvetli motor işini? Yapacak mısın değişiklik?
valla abi bendeki şanssızlık hiçkimsede yoktur. forumda okuyan da "bu cocuk boş boş soruyor birşey yapacagından değil" diye düşünüyordur.
ns200 u satıp gv250, bi ihtimal 535 - dl650 yada direk kafa rahat olsundom400ug alayım dıyordum. kredi mredi hallederiz dedim. hanım freelance calısıyor, anasını satayım imac i bozuldu artık düzelmiyor. bilgisayar almamız gerekti. bilgisayarlarda maşallah 30 bin liradan başlıyor.
kısaca benım motor parasını Apple yedi.
eğer bir parti motorlara zam olayı daha olmazsa yaza kaldı benim hayaller.
Reis kusura bakma da sana müstahak...
Değil tps komple blok değiştirsen sorunun çözülmeyecek, elli kere dedik akü diye. Madem denemeyeceksin ne diye soru sorup debeleniyon ki? Yine kendi bildiğini okuyon sen, laf olsun torba dolsun misali