Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhabalar arkadaslar 12500 km deki dominar 400 umun zincirini kendi ihmalim sonucunda perte cikardim zincir degismesi gerekiyor
yetkili servisteki ustam 15000 km ye kadar idare eder dedi ama ben dislileri daha fazla yipratmadan degistirmek istiyorum
sadece zinciri degistirsem olurmu yoksa komple zincir disli setimi degistirmem gerekli

12500km'de bir motorun dişlisini değişmek çok da mantıklı gelmiyor normal koşullarda. Ama foto vs olmadığına göre "dişlilerin durumu iyiyse değişmeyin, kötüyse değişin" demekten başka çok da söyleyebileceğimiz pek bir şey olamıyor. Zira dişlilerin durumuna göre değişir. :cat:

dislilerin durumu iyi sayilir dediginiz gibi zinciri degistirmekle yetinecegim cevabiniz icin tesekkur ederim

Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------

İki ayrı model olarak satılmayacak zannedersem. Bayilerde yalnızca bu model olacak. O yüzden makyajlı kasa da denebilir bence.

Bu gezi versiyonu uzun yol yapmak isteyenler yanlara çanta takmak gezmek isteyenler için aslında ilk akseuar olarak satılıyordu ekstradan sonradan tour ismiyle de hazır setli bir model çıkartmaya başladılar ne zamandır yurtdışı YouTube kanallarında görüyordum

Uzun zamandır takip ettiğim bu motor, eklentilerle birlikte bir enduromsu havası oluşturmaya başladı, yine kanım kaynamaya başladı ama acele etmek te istemiyorum satın alma için zaman iyi bir ilaç alanlara hayırlı olsun..

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
[url]https://i.hizliresim.com/iuxorcw.jpg[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------

İki ayrı model olarak satılmayacak zannedersem. Bayilerde yalnızca bu model olacak. O yüzden makyajlı kasa da denebilir bence.

Motosikleti sadece şehir dışı ve uzun yolda kullanan biri olarak üstündeki aksesuarlar ile birlikte baya aklıma yattı.Normalde motosikleti bırakmıştım.3 yıl aradan sonra tekrar başlarsam sanırım ilk bakacağım modellerden biri olacak.Bu fiyata rahat rahat uzun yol yapılabilecek 0 km motor yok sanırım.

Herkese Selamlar. D400 almayı düşünüyorum, bu çerçevede Eskişehirde yaşayan varmıdır grupta? Uygun zamanda buluşup bi çay kahve içip tanışmış oluruz, hemde bilgi edinmiş olurum. Saygılar.

2500 küsür kilometredeki, çiziksiz ve hatasız 2021 model 400ug satılıktır. ilgilenen arkadaşlar olursa iletişime geçelim, görüşelim. istanbuldayım...

Motosikleti
Yamaha XSR700
Konu ölmüş halde olduğu için, kimsenin sorun yaşamadığını da düşünerek, uzun zamandır (3 sene) sorunsuz kullanıp, hiç bir sorun yaşamayan arkadaşımın da gazıyla sıfır aldığım motor, benden çok serviste kaldı. Bugün itibariyle 9 gün, yarın 10 gün olacak. Bir parça getirtip değiştirmenin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum gerçekten. Stop etme sorunu var ve almadan önce göz önünde bulundurun. Çanakkale gibi küçük bir şehirde, servisin önünde 6 motor yatıyor. Hepsi parça bekliyor en az 10 gündür. Hem konuyu canlandırmak hem de sorunu dile getirmek amaçlı bu foruma yazayım dedim. Motoru 3 gün kullandık, 10 gün serviste kaldı ve kalmaya da devam ediyor. Bakalım hasret ne zaman bitecek.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52 ----------

[/COLOR]
Konu ölmüş halde olduğu için, kimsenin sorun yaşamadığını da düşünerek, uzun zamandır (3 sene) sorunsuz kullanıp, hiç bir sorun yaşamayan arkadaşımın da gazıyla sıfır aldığım motor, benden çok serviste kaldı. Bugün itibariyle 9 gün, yarın 10 gün olacak. Bir parça getirtip değiştirmenin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum gerçekten. Stop etme sorunu var ve almadan önce göz önünde bulundurun. Çanakkale gibi küçük bir şehirde, servisin önünde 6 motor yatıyor. Hepsi parça bekliyor en az 10 gündür. Hem konuyu canlandırmak hem de sorunu dile getirmek amaçlı bu foruma yazayım dedim. Motoru 3 gün kullandık, 10 gün serviste kaldı ve kalmaya da devam ediyor. Bakalım hasret ne zaman bitecek.

Ülkede motosiklet alacak olsam öncelikle ürün memnuniyetinden ziyade distribütör memnuniyetine bakarım çok net.Artık motosikletim yok ama geçmişte de böyleydi halen de böyle maalesef.İstediği kadar güzel makina olsun ,satış servis yedek parça desteği açısından sınıfta kalıyorsa o motorun da gözümde hiçbir değeri yok.

bazı seri Dominar ve KTM’lerde yaşanan stop etme sorunu Bosch üretimi TPS sensörlerinin garantiden değişmesi ile halloldu. Daha doğrusu bajaj da halloldu, ktm lerdeki durumu bilmiyorum. Benim makinede de garanti kapsamında değişim yapıldı.
Bazı servislerde uzun bekleyenler olmuş, ben rodaj bakımına gidince talep ettim, sonraki hafta aradılar parça geldi diye. Bazı servisler talep biriktirip fabrikaya geçiyorlarmış, bu da haklı olarak memnuniyetsizlik yaratıyor.

Nasipte varsa yaza sıfır dominar ile dönecek gibiyim. Gezegene duyuralım sinerjiyi. Yaklaşık 3 sene oldu heralde motora binmeyeli.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Nasipte varsa yaza sıfır dominar ile dönecek gibiyim. Gezegene duyuralım sinerjiyi. Yaklaşık 3 sene oldu heralde motora binmeyeli.

Şimdiden hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Senin vesilenle 2018'e ve birkaç sayfa geriye döndüm de forumda Domi bölümü ne kadar hareketliymiş, acayip keyifli muhabbet dönüyormuş.

An itibari ile dominarın siparişini verdim. Siyah renk. eft yi yaptık. Kısmet ise Mart 13 de teslim edecekler. Vatana millete hayırlı olsun. Daha iyi leri sizlerin olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar