- Motosikleti
- S1000XR
- Konu Yazar
Abi EU'da akraban varsa niye macera arıyorsun ya
Kontrol hastalığı bende de var. Uçakta kabul edebileceğim seviyede bu sadece, ki biraz havacılıktan insanlarla içli dışlı olunca ona da binesiniz gelmez, ama otobüs taksi dolmuş falan ı ıh.. artçılığım ise meşhurdur. Honda eğitiminde hoca dedi gel atla arkama birlikte dönelim diye, pişman olursun dedim dinlemedi. 2 kuka geçtik in ulan aşağı dedi
![]()
Akraba varda mesela onlar satın alsa, sonra ben onlardan nasıl alıcam? Türkiye'ye gelmiyorlar
Havacılıktan arkadaşlarım olmasına gerek yok, izlemediğim uçak kazası belgeseli vs kalmamıştır. Buna rağmen aslında korkmuyorum ama işte abi beni alcaklar kokpite koycaklar, joysticki verecekler ben takılcam, o zaman okeyim. :d:d aa bak benim de artçılığım çok iyidir, en son bir arkadaşıma artçılık yaptım binmiyim diye taklalar attım, bir şey olmaz dedi, 20 dk sonra bir daha seni arkama alırsam diye bir başladı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
Bu arada Gbmotobike Ruroc'un resmi distribütörlüğünü almış, beden olarak uyan kaskları göndericekler bugün yarın fakat fiyat 850 dolar. Hiç gümrük vs. Ile uğraşmadan bu fiyata alınır gibi sanki, iskontoda uygulayacaklarmış. Ne dersiniz?