Motosiklet ile ilgili bir dükkan açsa idiniz adı ne olurdu ?

Yanıt verecek olan çıkarsa teşekkür ederim bir küçük girişimimiz olabilir isim fikri vermek isteyen olursa alırım. Herhangi bir fikir vermek isteyen olursa alırım.

Ufak çaplı bir Bakım onarım dükkanı açma hayalimiz var bakalım

Ordu Samsun Giresun Trabzon bölgesinde her konuda severek yardımlaşılır.

Öncelik bakim onarım dükkanı

Alım satım olurmu olmazmı bilmiyorum tamamen duruma bağlı

Olurda taş atmak isteyen olursa zannetmiyorum ama bahsedeyim mekanikçi ben değilim ustamız foruma üye değil alanında yetkin

O yörede ortak kullanılan bir tabir laf varsa o bölgeye has bir şey o olabilir

Motosikleti
Ns200 15"
Öncelikle iş yeri planınız hayırlı uğurlu olsun, Allah güzel günlerde işletmeyi nasip etsin. Ben bir şirket açacak veya dükkan kuracak olursam soy adımı biraz değiştirerek kullanırdım mesela Kc Mekanik gibi ama ikonik ve şehrin öne çıkan şeyleriylede koyulabilir yine örnek verecek olursam Finduk Atölye gibi ikonik ve sevimli isimleride koyabilirdim :).

Hayırlı olsun , dükkanın ismi çok önemli değil bence takılma , önemli olan sizden hizmet alanların memnuniyetidir , memnun ayrılan her bir kişi ikinci bir yeni müşteri demektir , zaten atölyeler ustasıyla anılır , Mehmet ustaya Celal ustaya gidiyorum denir..ha sen açılış yapınca yine yaz , buraya üye çevrenizdeki motosiklet kullanıcılarını bilgilendirmiş olursunuz , tekrar hayırlı olsun bol kazançlar..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben Nikkfurie, Motoseverrr, Levend84, fazil ve adını hatırlayamadığım diğer bazı üyeler gibi bu tamir tamirat ve teknik işlerden çok iyi anlayan, bu konularda kilometrelerce yazısı olan bir üye olsaydım kendi nickimle dükkan açardım. Muhakkak forumu takip eden bir sürücü gelirdi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Natascha Moto Duj

Moto Sekman

MotoTeknik

Mteknik

Rpm Moto

Rpm Teknik

MotoKrank

Motoprof

Motogaz

MotoFark

Gaz Ver Moto (GVM)

vb.

Son düzenleme:
Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Düz mantık
Moto-sik

(töbe töbe :) )

Or-Gi Motoziklet

JBL8Do.jpeg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yanlış anlamazsanız, başkasının şeyiyle şeye girilmez diye bir tabir vardır. Usta siz değilseniz hep başkalarına gebe kalırsınız...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar