Motor yıkama spreyi ile motosiklet yıkanır mı?

Hani şu arabaların kirli motorlarına bir sprey sıkıyorlar ya, su değdirmeden tertemiz oluyor; hah işte onu motosiklet üzerine sıksak etkili olur mu?

Motosikleti
Ns200 15"
Olur ama çizme ihtimali yüksek heleki siyah boyalı motosiklete sahipseniz çok kılcak çiziğe sahip olursunuz. En güzeli rahmetli gibi bebek şampuanı alıp yıkamak :).

Motora yağ çözücü kimyasallar sıkıyorlardır, o neden çiziğe sebep olsun ki?

Bebe şampuanı iyidir, ben de kendim yıkadığım zaman bebe şampuanı kullanıyorum.

Motosikleti
Ns200 15"
o neden çiziğe sebep olsun ki?

Spreyi arındırmak için bezle silmek gerek, bez nemli olmayınca ve kuru sürülen bez çizmeye doğru yönelir. Geleneksel yıkamalarımızda kaporta aksamlarını kurularken toz olma ihtimalini ve bezin kuru olmasının ihtimali az olduğu için çizilme riski en az olacaktır.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yapay zeka'ya sordum bu soruyu, yıkama dedi:

"Motor yıkama spreyi ile motosiklet yıkanır mı?

Motosikleti motor yıkama spreyi ile yıkamanızı önermem. Motor yıkama spreyi, motor kısmına yönelik üretilmiş bir üründür ve motosikletin diğer parçalarını korumak için tasarlanmamıştır. Motosikletinizi yıkarken, motosikletin üreticisinin önerdiği ürünleri kullanmanızı öneririm."

Motosikleti motor yıkama spreyi ile yıkamanızı önermem. Motor yıkama spreyi, motor kısmına yönelik üretilmiş bir üründür ve motosikletin diğer parçalarını korumak için tasarlanmamıştır. Motosikletinizi yıkarken, motosikletin üreticisinin önerdiği ürünleri kullanmanızı öneririm."

Yapay zeka tırt bir şey çünkü yapay zekaya duygu yükleyemiyorsun.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yapay zeka tırt bir şey çünkü yapay zekaya duygu yükleyemiyorsun.

Evet daha o aşamaya gelmedi. ama forumlarda sorulan bazı sorulara yanıt verebilecek kadar olmuş. :)
Henüz zeki değil ama yeterince kurnaz.

Yapay zeka diye 14 yaşında California'lı sjw koymuşlar sanki :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motul e1 var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar