Turuncu ilk hali.
Siyah son. Fazlasıyla zaman, para ve emek harcandı. Ama sonucuna değdiğini düşünüyorum.
Lastik mitas sport force plus evolation ile değişti
Gösterge üniversal gösterge ile değişildi. Orjinali çalışmıyordu.
Depo ve bilumum sökülebilen akşam tekrardan fırın boyada boyandı
Manetler 1000rr manetleri ile değişildi
Arka dişli ve zincir sunstar dgr set ile değişildi.
Arka dişli 47den 45 e düşürüldü. Şase 2cm geriye doğru pay olacak şekilde genişletildi. Bu sayede eskiden 5. Viteste kesicide 175km/H hız yapan 03. Şuan 4. Vites te 172 olmak üzülme top speed olarak 193 görmekte. Bu hızlara yırtınarak değil gayet torklu ve rahat şekilde çıkıyor dişli küçültme durumu motoru Zorlamadı zaten normalde de çok torkluydu vitesler kısaydı. Şimdi vitesler de daha uzun olduğundan sürüş keyfimin arttığını söyleyebilirim.
Gidon mt25 bidonu olarak aldım o henüz değişmedi elimde duruyor.
Yağ olarak liquı moly tercih ettim.
03 almak isteyen veya kullanıp bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olurum. Bir miktar 03ün içini dışını ezberleme durumu oldu malum. Son olarak ön amartisör keçeleri ve ön fren Balataları kaldı. Bunun dışında eksiğimiz yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
Kayak dersleri veriyorum Palandöken kayak merkezinde bodrumdan buraya geldim. Katılıyorum, zaten erzurumda motor sürecek alan da çok kısıtlı hava durumu da çok elverişsiz. Burda motor kullanan insanların çoğu yüksek cc, pahalı motorlar kullanıyor. Bir motor kültürü olmadığından gündelik kullanan insanlara rastlamak zor. Tanıdığım çevremizde olan çoğu kullanıcı sezonda 4/5 ay kullanıp gerisinde garajda yatırıyor. Ulaşımı araba ile sağlıyor.