HONDA FES250 foresight almak istıyorum tavsiye edermısınız

Merhaba Arkadaşlar
HONDA FES250 foresight skooter almak istıyorum tavsiye edermısınız
kullanan arkadaşlar varsa düşüncelerini almak isterim

saygılar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hondanın bu modelı nedense hıc tutulmadı ama ben sahsen begenıyorum fıyatıda makl sayılabılecek duzeyde bence alınacak motorlardan bır tanesı yalnız asya motorun tıpatıp aynısı:)

Bence Yamaha XMAX 250 al. Segmentine göre çok kaliteli ve muhteşem bir maxi scooter. Honda'nın FES 250 si tutulmadı.

ben hondalarimi almaya gittigimde test etmistim mutluhanda gayet seri ve selesi güzel bi motor alırsan rahat edeceginden eminim :cat:
fakat tek sorun cin istilasi olur :farao:
cünkü asya birebir kopyaladi motoru

En kötü tarafınıda arkadaşlar belirtmiş.Aynısı Asyamotor olmak üzere bilimum Çinlilerin baş modellri olarak piyasada.Prestij sorunu yaşatabilir.Ama sonuçta Honda olduğunuda unutmamak gerekir.

bencede yamaha xmax al dizaynıda çok gzl sanırım biraz fiyat farkı var aralarında ama lastik boyutuda daha büyük xmaxin ve gerçekten çok şık :cat:

Arkadaşlar asya motor kopyaladı doğru ama!!!
HONDANIN MOTORU 250 cc'lik su soğutmalı farkı burada

Arkadaşlar asya motor kopyaladı doğru ama!!!
HONDANIN MOTORU 250 cc'lik su soğutmalı farkı burada
tamam hondanin motoru 250 cc kalite farkı cok ama disardan gören ve motordan anlamayan biri bunu anlamaz bende bir honda kullanicisiyim insallah bu çin canavarlari benim motorun aynisindanda üretmez :pr:

fes 250 , xmax tan daha rahat bir sürüş ve seleye sahip, ama hız olarak xmax daha hızlı fakat 2006 model olduğu için şikayetleri konusunda kullananlar daha iyi bilgi verebilir. fes 250 kullanıcıları da bilgi verirse senin için daha iyi olur sanırım.

Merhaba Arkadaşlar
İlginize teşekkür ederim yanlız mesajlarınıza bakıyorum ancak HONDA FES 250 kulanıcısı göremedim

sizden rıcam HONDA FES 250 kulanıcıları lutfen görüşlerini yazsın :cat:

Saygılar

merhaba arkadaşlar

HONDA FES250 Kullanan yok galiba bu forum da:bounce:

saygılar

merhaba arkadaşlar

HONDA FES250 aldım ensonunda araştırmalarım sonucunda almak isteyen :queen: arkadaşlara tavsiye ederim çok hoş bı motor

saygılar

Merhaba.....
Ben de bu motoru düşünüyorum,ama çin korkusundan tereddüt ediyorum.Ne dersiniz?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aynen Bende HoŞuma Gİttİ Nede Olsa Honda Ahmetusta61 Buralardaysan Deneyİmlerİnİ Yazarmisin

Bir tanıdığım aldı ve çok memnun.Daha önce aynı görünümdeki asyayı kullanıyordu.Onun için tasarım geri planda çünkü yoksa demode bir alet bence.Sym'le bile ön panelleri kaşılaştırmak yetiyor bunu anlamak için

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bir tanıdığım aldı ve çok memnun.Daha önce aynı görünümdeki asyayı kullanıyordu.Onun için tasarım geri planda çünkü yoksa demode bir alet bence.Sym'le bile ön panelleri kaşılaştırmak yetiyor bunu anlamak için

Bencede güzel alet. Keşke 3 bin ytl daha olsaydı. Sıfırını alırdım.

bende bugün alacağım galiba buna engel olacak varsa şimdi konuşsun yada sonsuza kadar sussun 1998 model 3500 lira

Merhaba Arkadaşlar,

Ben foresight kullanıcısıyım. Deneyimlerimi yazayım, ancak ilk başta şunu söylemeliyim; Maxi Scooter tercihini düşünerek, senin isteklerine ve amacına uygun olduğu için mi yaptın. Biliyorsun ki motosikletten ne beklediğine bağlı herşey.

Foresight, 250 cc, sıvı soğutmalı, 20 Bhp gücünde, 160 kg ağırlığında bir maxi scooter. oldukça stabil-dengeli. Kullanımı çok yumuşak bir motor ama daha öncede belirtmiştim, acımasız sert kullanıma cevap veriyor. Gücü yeterli ama şunu demiştim kendi kendime: ''5 Bhp daha olsaydı kimse başka motora binmezdi'' tabi bu sadece benim düşüncem:p Yakıt harcamı çok iyi, ortalama
3 lt/100km, 130 ve üzeri süratlerde dahi 4lt/100km yi geçmiyor. Titreşim yok, 100 km süratlerde sabit hızda giderken uykunu getirebilecek kadar rahat. Koltuk çok rahat ve iki kişi ile bile dolduramıyorsun. Alt bagajı 25-30 Litre kadar, fena değil, arkaya büyük bir Bagaj bağlatınca şahane. Artçı biraz yukarda kalıyor ve rüzgarı alıyor. Ön cam sayesinde sürücü hiç rüzgar almıyor ancak 80-90 Km lik hızlarda aerodinamik yapı itibari ile sanki kaskını öne doğru çekiyorlarmış gibi bir vakum etkisi yapıyor, hızlanınca ya da yavaşlayınca kesiliyor. Frenaj çok iyi, sol elcikte hem arka hem öne kumanda eden bir fren var, sağ eldeki sadece ön fren. 2 kere çok kritik durumda asılmak zorunda kaldım ve beklemediğim bir şekilde motor durdu çok şükür. Arızasız bir motor olma özelliği var ki zaten Honda için şaşılacak bir şey değil, ilk bakımdan sonra bakımları periyodik olarak 6000 Km de bir.. 2 kişi ve dolu bagajlar ile 140 Km sürate çıkıyor. Tem de buradan Düzceye en yokuşta bile 100 ün altına düşmedi. Kasası çok geniş değil, şehiriçinde biraz dikkatli olunca aralar kullanılabiliniyor. Farları çok güzel, iyi bir aydınlatması var. Ben 80 km yolu dağlık taşlıkta yapmak zorunda kaldım, naked lardan aşağı kalmadı.

Kısaca özetlersem, ben bilerek isteyerek ve düşünerek almıştım. Hiçbir zaman pişman olmadım. açmış olduğum topikleri inceleyebilirsin. Sanırım bir fikir verecektir.
Saygılarımla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar