Honda nin yeni bombasi TRANSALP 750

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her yere konular açmaya başlamış gene

Noldu kiskandiniz mi yoksa ?

Bakiyorum da motorunuz yokmus,burda ne ariyosunuz ? Lutfen once motor alin,sizin icin en uygun ortam su an bisiklet.net olabilirr tabi o da varsa..hahayt

Africa Twin le geziler nasıl gidiyor 500km de 2.4 yakmaya devam mı hani gelmiycektin geri

Forumdan Uzaklaştırıldı
Africa Twin le geziler nasıl gidiyor 500km de 2.4 yakmaya devam mı hani gelmiycektin geri

Arkadasim sen arizali misin ?

Buraya yeni tanitilan bir modelin basligini actim diye neden kendine dert ettin bunu ?

Yok afrikamis,yok 2.4 mus ? Nasil insanlar var burada hayret.
Hadi uzatma bir daha da muhattap olma lutfen.

Ne kadar hazimsiz insanlar varmiss.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Karter korumayı görünce 30 sene önceki kuzine sobamız aklıma geldi.

(Af buyurun bu arkadaşın o arkadaş olduğunu nasıl anlıyorsunuz.)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Af buyurun bu arkadaşın o arkadaş olduğunu nasıl anlıyorsunuz.
Kesin olarak bilmek ne mümkün, tahmin olsa gerek sadece. Neden peki?

- yeni üye
- arka arkaya yeni başlık açması
- bazı başlıkların sırf cevap yazılsın diye açılmış içi boş konular olması
- Honda pozitif yorumlar
- yukarıdan ifade tarzı

Her cihazında sürekli tor ya da VPN kullanmıyorsa adminler IP adresinden göreceklerdir hırbo olup olmadığını. Ama her halükarda zaman içerisinde daha net te belli edecektir kendini eğer gerçekten hırboysa.

F54

aspargas haber böyle birşey yok bi ara 850 dediler yok 900 olacak dediler afrika twinin inceltip inceltip piyasaya sürmesini bekliyor millet ama honda bunu 7 senedir yapmadı yapmayacakta orta sınıfta adventure de zaten çok güzel satılan nc 750 var (gerçi nasıl adventure anlamadım ama) bindiği dalı kesmez yani
reklamdaki de çakma 1190 yavrusu gibi olmuş sarı jantlarıda çok çabuk solar gider gibi duruyor

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
aspargas haber böyle birşey yok bi ara 850 dediler yok 900 olacak dediler afrika twinin inceltip inceltip piyasaya sürmesini bekliyor millet ama honda bunu 7 senedir yapmadı yapmayacakta orta sınıfta adventure de zaten çok güzel satılan nc 750 var (gerçi nasıl adventure anlamadım ama) bindiği dalı kesmez yani
reklamdaki de çakma 1190 yavrusu gibi olmuş sarı jantlarıda çok çabuk solar gider gibi duruyor

Bana gayet var gibi geldi:

https://www.youtube.com/watch?v=2f_Zj7DGptg

Blok Nc bloğu değil hornet bloğu 90 bg 75 nm 208 kg ağırlık.Sadece manuel üretim dct seçeneği bulunmuyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Blok Nc bloğu değil hornet bloğu 90 bg 75 nm 208 kg ağırlık.Sadece manuel üretim dct seçeneği bulunmuyor.

İnssalh turkiye ye gelmez de kafam karismaz.Simdi buna para vermek istemiyorum,nc750 motorum gayet guzel.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:19 ----------

Kesin olarak bilmek ne mümkün, tahmin olsa gerek sadece. Neden peki?

- yeni üye
- arka arkaya yeni başlık açması
- bazı başlıkların sırf cevap yazılsın diye açılmış içi boş konular olması
- Honda pozitif yorumlar
- yukarıdan ifade tarzı

Her cihazında sürekli tor ya da VPN kullanmıyorsa adminler IP adresinden göreceklerdir hırbo olup olmadığını. Ama her halükarda zaman içerisinde daha net te belli edecektir kendini eğer gerçekten hırboysa.

Arkadasim kimseyle polemige girmek istemiyorum,ici bos konu aciyorsam yazmazsin, tarzim sana uygun degilse protesto edip hicbir basliga yazmassan daha da iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar