- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar, yine ben ve yine NS200 benden para istiyor. Motorun 59 bin de olması mı sebep bilmiyorum ama motor ilk açışta düşük yağ basınç ışığı yakmıyor. Yüksek devirlerde yakıyor. Bir kere yandı mı stop edene kadar da sönmüyor. Motor da şuan full sentetik kaliteli sayılabilecek bir yağ var. Yağdan olduğunu düşünmüyorum. Ama artık bu masrafları karşılamak değil de sorunları tek tek yaşamak bunalttı beni. Muhtemelen yağ pompası satın alacağım. Şuan motoru satıp yenisini almayı düşünüyorum ne yazık ki. Bu konu hariç motorda hiçbir sorun bulunmamakta. Ama yaşı gereği sanki bir yerinden daha sorunlar çıkaracak diye motoru korkarak kullanıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
konuyu hortlatmak için söylemiyorum. Ama yukarıdaki husus motor için sakıncalı mıdır motor kitler mi bu durumda ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
konuyu hortlatmak için söylemiyorum. Ama yukarıdaki husus motor için sakıncalı mıdır motor kitler mi bu durumda ?