Köprüden kaçak geçip cezasını ödemek

Motosikleti
CBR 125 R 2014
ben hgs'yi ruhsatın orada tutuyorum göstereyim edeyim diye bir derdim olmadı. Ama yaşadığım bir gariplik otomobil gişesinden geçtiğimde alarm çalarken kamyon gişesinden geçince hiç bir şey olmuyor

Zaten bizim motorlara verilen kart şeklinde HGS'ler okunmuyor, plakadan okuyorlar. Adımıza HGS hesabı açılmış oluyor HGS aldığımızda.
HGS kartım ruhsatın içinde, ruhsat çantamın içinde, çanta da sele altı bagajda oluyor hep benim.

semt neresi hocam

Motosikleti
Yok
Ben motoru aldığım gün ruhsatını eve bıraktım sadece bakıma götürürken yanıma alıyorum
çok çevirmeye girdim hiç lazım olmadı
polis plakayı yazıyor ehliyete bakıp iyi günler beyfendi deyip gönderiyor
zaten motorda da oturacak yerden başka çöp koyacak bir yer yok :)

Isini tam yapan bir memura denk gelirseniz veya memurun ters gunune denk gelirseniz cok guzel ceza yersiniz.

2918 sayılı karayolları trafik kanunun da bulunan 23. Maddesinde;

23/2-a : Araç tescil belgesini araçta bulundurmamak,

Sadece bir ihlal maddesidir, puan dusmuyor cezasi var.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Zaten bizim motorlara verilen kart şeklinde HGS'ler okunmuyor, plakadan okuyorlar. Adımıza HGS hesabı açılmış oluyor HGS aldığımızda.
HGS kartım ruhsatın içinde, ruhsat çantamın içinde, çanta da sele altı bagajda oluyor hep benim.

İki motorum varken kartların ikisinide cebimde taşıyordum.
Köprüden geçerken iki karttan aynı anda geçiş parası ödemiştim.
Metrobüsle bile geçenlerden ücret düşüldüğün duymuştum.

O kadar iyi okuyor yani cihazlar? O zaman niye gişe geçişinde hız düşürtüyorlar?

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
O kadar iyi okuyor yani cihazlar? O zaman niye gişe geçişinde hız düşürtüyorlar?

jd9s6za.png
[/url][/IMG]
4r7s0cc.png
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------

İyi okuduğunu iddaa edemem. Başıma geleni yazdım.
Belki 20 kerede esenyurt-mahmutbey arasını okumadı.
Devamlı kontrol ederim geçişler yansımadı.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
semt neresi hocam

Motorda değilken ruhsatı motorda bırakmıyorum ki. içinde cüzdan ve telefonumun da olduğu çantamı motordan inerken alıp omzuma asıyorum. Motorda bir şey bırakmıyorum yani.

İyi okuyormuş işte. O kadar küçük şeyi bu kadar iyi okumak için şua veya manyetik bombardıman yapmıyorlardır inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar