- Motosikleti
- MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
- Konu Yazar
Geçen akşam E5 bir kaza sonucu kilitlenmişti. E5'in efendi ve trafik kurallarına saygılı sakinleri yan yoldan E5'e bağlanan bir rampadan geri geri yan yola girmeye çalışıyordu. Bir iki tanesinin yanından sıyrıldım ama önüme geçip duran bir arabanın arkasında kaldım. Arabaya yaklaşırken aslında ilk planım solundan sıyrılıp geçmekti ama o sırada sağa doğru kayan bir araba yüzünden kaçamadım. Bir kere arabanın arkasında durunca da kafamı çevirip solumu kontrol edemediğim için kalakaldım. Kamerada gözüktüğü kadar da mesafe yok aramızda. Araba geri geri gelmeye başlayınca ancak kornaya asılıp durdurabildim. Aramızda kısa ve trajikomik bir tartışma yaşandı. Ben bu arada arabadakinin söylediklerini de iyi duymuyordum. Ama "senin ne işin var orda" demesi beni yıktı :mrgreen:
Aslında bende de biraz sakarlık var. Ama doğrusu neyi farklı yapıp bu duruma düşmezdim bilemiyorum. Belki biraz daha yavaş olup daha geride dursaydım kaçmak için vaktim ve mesafem olurdu. Başka da bir şey gelmiyor aklıma. Belki evden hiç çıkmamak..
Bu arada olayı görüp durup bekleyen iki motosikletli arkadaşa teşekkür ediyorum. Biraz olayın heyecanından doğru düzgün selam bile veremedim kendilerine.
İleride yolu tıkayan kaza da kötüydü bu arada: