İlk motosikletimi aldım hiç hesapta yokken.

Yaklaşık iki yıl önce (çocukluğumdan bu yana ara sıra hayal etsem de) iyiden iyiye içine düştüğüm motosiklet sevdamın neticesinde Çarşamba günü
(18.10.2006), bir süredir üzerinde durduğum ve başlangıç motoru olarak rahat edeceğimi düşündüğüm, buradaki ve başka sitelerdeki arkadaşların da tavsiye ettiği Honda CBF150'mi aldım. Bugün eve getirdim. İlk gün iş güç dolayısıyla ancak 5 km kadar kullanabildim:) o yüzden fazla bir şey yazamayacağım, sadece benim tüm acemiliğime rağmen kendi kendime eve getirebileceğim kadar rahat kullanımı olan, sesi tahminimden daha güzel, güçlü bir kornası olan, geniş selesiyle rahat ve sarsmayan bir motosiklet. Umarım ileriki günlerde daha fazla izlenim yazabilirim motosiklet modellerindeki konu başlığına. Açıkçası almak istiyordum ama finans durumum da pek müsait değildi, zam geleceğini duyunca sağolsun kardeşim destek verdi ve zamdan önce ve kıştan hemen önce aldım. Kış çıkışı düşünürken zam korkusuyla kış girişi almış oldum.ilk fotoğraflar geliyor.

İşte bu arkadaş benim ilk motosikletim :)

Hayılırlı ugurlu olsun dostum resimleri bekliyorum bende alacam ama arkadaslar bir model bulsalar bana :(

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Yeni motosikletin hayırlı olsun Clint.Cbf'lerin tüm modelleri rahat kullanıma ve kaliteye sahip motosikletler.:cherry:

Super Moderator
Güle güle kullan clint.

Uzun bir araştırmadan sonra iyi bir tercih yaptın, tebrik eder, iyi günlerde kullanmanı dilerim:rendeer:

:rendeer: hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler dileğiyle kardeşim..

Hepinize çok teşekkür ederim.:)
Güven61, ben de bu konuda tavsiyeler aldığım için cruiser heveslisi olmama rağmen, ilk motosikletimin tercihini bu tip bir modelden yana kullandım, rahatlık, ekonomiklik, arkasındaki marka v.s.

Olcan138 sağol, umarım iyi bir tercihtir, ben de öyle düşündüğüm için hiç hesapta yokken aldım, hala da şaşkınım açıkçası.:)

Güle güle kullan yeni motosikletini gerçekten çok yerinde bir karar olmuş.Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.korumalarını ihmal etme yalnız.

kendim almış gibi sevindim Allah şahit olsun ki...yakışmış da...:rendeer:

kendim almış gibi sevindim Allah şahit olsun ki...yakışmış da...:rendeer:

İşte asıl teşekkür etmem gereken adam, bu motosikleti almamda katkısı olanların başında geliyor. Henüz yüzyüze tanışamasak da iyi niyetin ve iyi dileklerin için çok sağol Metehancığım, eyvallah:rendeer: .

güle güle kullan yeni motasikletini gerçekten çok yerinde bir karar olmuş.Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.korumalarını ihmal etme yalnız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun ..Allah kazadan esirgesin...iyibir seçim..

Sağolun arkadaşlar, iyi dilekleriniz için teşekkürler. Darısı olmayanların başına. Kısa bir süre önce ben yeni motor alanlara, hayırlı olsun deyip darısı başıma derdim, şimdi olmayanlara demek de mutluluk verici.:)

Şahsen tanımasam da bana buradan destek olan herkese, Gelişim Sürücü'nün hocalarına, özellikle vitesli motora basit anlatımıyla beni ısıtan İbrahim'e çok teşekkür ediyorum. Pek çoğunuzla önümüzdeki yaz geziler de yüz yüze tanışma fırsatı da buluruz umarım.:)

(Ayrıca motosiklet konusunda beni hep desteklemiş olan canım eşime ve kardeşime de ne kadar teşekkür etsem az.)

kazasız belasız sürüşler dileği ile bol dikkat hiç zaman emniyeti elden bırakmama rica sı ile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar