bugün gsr 600 aldım, 55 bin liraya, baya bir masraflı makine aldık. marş motoru sıyırıyor, akü ölmüş, vites pedalı değişmesi gerek, ibre paneli yan sanayi ve hızı düzgün göstermiyor ve kırık dökük... egzoz orjinal değil hayvan gibi bağırıyor... FI hatası veriyor artık neden bilmiyorum...
acaba sadece akü mü ölü yoksa şarj etme sorunu da mı var bilmiyorum... mermiye kafa attım diyeyim... ama varya roket roket

150cc 15 beygir motosikletten bir anda 98 beygir 600cc ye geçince noluyor dedim... gaza basmam ile motorun yanlaması bir oluyor, çok fena makine... 4 yol ağzında bir arabaya yol vereyim derken biraz gaz açtım seri şekilde yolu boşaltmak için fakat motor yanladı hemen... sonra dedim "fatih boşver, bugünlük millete yol verme, beklesinler" dedim... gerçekten seri makine... sesinden mi korktum bilmiyorum ama apache ile 120 yi geçerken tırsmayan ben bugün gsr 600 ile 100 km yi geçmeye korktum...
motoru alırken maddi yardımda bulunan abim ufakta bir tavsiye verdi, "mezar paranı da hazırla birde ona para harcamayalım" dedi. malum, bu devirde ölmek bile bir dünya masraf, tek kişilik mermer sütun mezarlar bile 8 bin liradan başlıyor... o kadar masraf olduk bari arkamızdan ek masraf yaptırmayalım.
edit: motorun rolanti düşük, bir kaç kez stop etme sorunu oldu bu yüzden hafiften gaz vererek kullandım dur kalk trafiğinde, tabi hafif gaz vereyim derken motor bağırıyor ufaktan... millette sesi duyunca yol veriyor... çok ilginç, ben stop etmesin diye gazlıyorum boştayken ve millet yol veriyor.
apache ile yüzüme bakmıyordunuz? ne değişti?