E5'in yarısı çakarlı

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Çakarların geçiş üstünlüğü var mı? Çakarların ışık ihlali, hız limiti hakkı var mı?

Yol verip vermeme gerekliliği bunlara bakar.

Tabi ki var. Biz reaya tebasına göre onlar üstün kişiler, bizle bir olacak halleri yok ya.
Haddimizi bilip yol vermekle yükümlüyüz.

Bunlar yoksul insanlar.

Bin bir sıkıntı ile okuyup üniversiteyi bitiriyorlar sonra KPS ile memur olunca devletin sonsuz imkanlarına kavuşuyorlar.

Artık bu günü nasıl atlatırım dan düzenli ve garanti gelire kavuşuyorlar. Akranları baba harçlığına talim ederken bunlar üreme pardon evlenebilme imkanına kavuşuyor.

Eeeeeeyt yol verin açılın beeeee ben bu günlere dişimle tırnağımla kazıya kazıya geldim. Kim tutar beni modu.

Yokluk, yoksulluk, adam yerine konmama, ezilmişlik ile geçen yılların açısını çıkarıyorlar. Artık yıllardan yollardan intikam alma zamanı

Artık onlarda besin zincirinin bir üst sınıfı üyesi.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bir de kebapçı - restoran patronu tipler var çakarlı audi'lerle geziyorlar artık normal vatandaştan ne farkları varsa? demek ki zengin olmak yetiyor.

Biz reaya takımı çok takmayalım bunları kafaya, sonra anarşük oluruz.

Ben de köprü yolundan gidiyorum sabahları emniyet şeridinden 20yle tın tın geçiyoruz hep, çakarlı araç trafiği o kadar fazla ki 20dklik yolu 30dkye gidiyorum sırf o yüzden yüzde 50 süre uzuyor. Yakıtı da ayrı masraf trafikte çok yakıyoruz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ambulans, itfaiye, resmi polis arabası için haşa birşey diyemem ama gün gelecek köprü trafiğinde arkasındaki çakarlı sivil arabanın tacizinden bunalan bir delikanlı, cesaret edip aşağı inecek ve o çakarlı arabanın şoförüyle arkada oturan dombiliyi paramparça edecek, içinden geçecek.

Motosikleti
Yok
Ulkenin profili iste. Herkes kolay yoldan kazanmak istiyor, bazen para bazen zaman. Herkes cakal. Arada curuk elmalar cikiyor dimi he? tabii tabii arada.

Ambulans, itfaiye, resmi polis arabası için haşa birşey diyemem ama gün gelecek köprü trafiğinde arkasındaki çakarlı sivil arabanın tacizinden bunalan bir delikanlı, cesaret edip aşağı inecek ve o çakarlı arabanın şoförüyle arkada oturan dombiliyi paramparça edecek, içinden geçecek.

silahı çekerler yazık olur malesef

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunlar daha ne ki. Yahu elin İranlı rüşvetçisi Reza Zarrab çocuğuna çakarlı araba, yanında bir de özel eğitimli koruma polisini köle gibi tahsis etmiş milletiz. Rezilliğin daniskası.

Bunlar daha ne ki. Yahu elin İranlı rüşvetçisi Reza Zarrab çocuğuna çakarlı araba, yanında bir de özel eğitimli koruma polisini köle gibi tahsis etmiş milletiz. Rezilliğin daniskası.

Dünyanın her yerinde belirli bir serveti olan insanlara polis tahsis edilir.

Çünkü yaşatmazlar. Reklam yapmak isteyen örgütten sokak serserisine kadar hepsi peşinde.

Örnek: sırf örgüt propagandası için Jak Kamhi ve Erol Sabancı'ya suikast yapıldı. O kadar korunduğu halde Erol Sabancı'yı katlettiler sırf örgüt reklamı olsun diye. Bir de bunların tek başına elini kolunu sallayarak dolaştığını düşün.

bu sabah bi tane çakarlı arabaya denk geldim. arkasında tüplü ve öfkeli yazıyordu

Çünkü yaşatmazlar. Reklam yapmak isteyen örgütten sokak serserisine kadar hepsi peşinde.

Örnek: sırf örgüt propagandası için Jak Kamhi ve Erol Sabancı'ya suikast yapıldı. O kadar korunduğu halde Erol Sabancı'yı katlettiler sırf örgüt reklamı olsun diye. Bir de bunların tek başına elini kolunu sallayarak dolaştığını düşün.

Kendileri para verip koruma tutuyor olmasın?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Amerika'da yok böyle bir şey. Uydurmayın. Parası olan gider özel koruma kiralar. Bir sürü şirket var bunu yapan.

Yirmi küsür yıldır Amerika'da yaşıyorum. Ambulans, itfaye ve polis dışında bir tane bile çakarlı araca rastlamış değilim daha.

Amerika'da yok böyle bir şey. Uydurmayın. Parası olan gider özel koruma kiralar. Bir sürü şirket var bunu yapan.

Yirmi küsür yıldır Amerika'da yaşıyorum. Ambulans, itfaye ve polis dışında bir tane bile çakarlı araca rastlamış değilim daha.

Siz biraz karıştırıyorsunuz galiba?

Çakar konusu ayrı, polis tahsis edilmesi ayrı.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Siz biraz karıştırıyorsunuz galiba?

Çakar konusu ayrı, polis tahsis edilmesi ayrı.

Karıştırmadım. İki ayrı konuda yazdım. O yüzden iki ayrı paragraf kullandım.

Hangi batı ülkelerinde sırf zengin diye insanlara polis tahsis ediliyormuş?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar