Beni geciktiren feribot. Feribotun kalkmak için beklemesi ve karşıya yarım saatte geçmesi kötü. Yeni İzmir otobanını kullandım , dümdüz yol, çok rahat. Bir de akşam feribot sonrası İstanbul'da kilit trafiğe giriyorsun, o kötü. Orada filtering yapacağımız alanlar var, emniyet şeridinden kaçtığımız ya da solun solundan gittiğimiz alanlar var. Bir şekilde süre uzuyor.
Müze de çöp şişçi de ödediğim yol ve benzin parasına değdi. Çok hoşuma gitti bu gezi.
Hahah,daha bir de geç kaldim diyor.
Tapagaz gittigine yemin edebilirim ama ispatlayamam![]()
Hava 40 derece üstüne çıktı bir ara dönüşte, 8-9000 devirde hararet ışığı yandı, dedim "motoru elimize aldık" kontak kapadım 5 dk sonra açtım, ışık sönmüş. 100 km boyunca 6-7000 sakin sürdüm, baktım birşey yok yeninden 8-9000'e çıktığımda yine hararet ışığı yandı. Yeniden 6-7000 aralığınsa sakin sürerek döndüm korkudan.
Şaka bir yana,insanin kafasi iyi sifirlaniyor huzur buluyor haaa,
Az cok tanidim seni abi zamaninda çok sıkıntılar yaşamissin,vur kırbacı bak keyfine,kendine de mukayet ol.Allah kazadan beladan korusun.
Yakın çevrem bile bana çemkiriyor "Vay efendim orada niye durmadın, burada niye kalmadın, şurada neden moklu gölde yüzmedin?" diye. Umrumda değil o mekanlar, o doğa, o manzara, ben sadece yolda olmak istiyorum.
Reis o degilde bizden iyi tır şöforu olurmuş haaa
Karadeniz turunda ekipten bir arkadaşla tartişdik,
Yaaa birader sen haldır haldır basip gidiyorsun diye,
Her manzarada da durulmaz be aga.
Ulan tapagaz 140km/h la sabit 1.5saat surdum,durdugumda xmax radyator hortumundan altina kaçirmişti![]()
Yok aga ben tır, kamyon süremem. Bana daral geliyor öyle en sağda yavaş yavaş gitmekten. Şu Adventure İstanbul kanalını severek takip ediyorum, orada Yıldıray ağa var Gs.çi, adam 50-60 ile motor sürüyor. "Ooo güzel gidiyor" diyor, izlerken bile bunalıyorum.
Sıkılıyorum sabri,bunalıyorum![]()
Kimi kimi koparıyor kendi payına...![]()
Küfür yok beyler küfür yokekrem abi sendeyiz
Abi biz bu işten başımıza çok büyük ihale aldık abi. Bak şimdi polis molis gelir, bizi kervana bir takarlar, gençliğimizi alırlar. Bak bu kumardan benim bir ton infazım var. Ben ilerlerim abi.
... ben sadece yolda olmak istiyorum.
Yok aga ben tır, kamyon süremem. Bana daral geliyor öyle en sağda yavaş yavaş gitmekten. Şu Adventure İstanbul kanalını severek takip ediyorum, orada Yıldıray ağa var Gs.çi, adam 50-60 ile motor sürüyor. "Ooo güzel gidiyor" diyor, izlerken bile bunalıyorum.
Bu pazar nerdesin hızlı gonzalesBen Edirne'de olabilirim. Rota çalışmaları yapıyorum şuan
[url]https://i.hizliresim.com/9j6f2rv.jpg[/url]
Lokum güzelmiydi gundi