Zincir Kilit Önerisi

10mm demiş, ince geldi. hidrolik demir makası ile kesebilirler gibi sanki.
95cm de çok kısa zaten, arka tekerden geçirip bir yere sabitlemek için bana 170cm anca yetiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

Bir de ne kadar kilit olsa da hırsıza kilit dayanmaz, kasko şart.

Geçen akşamüstü işim bitti, yarım saat uyuyayım dedim, rüyamda motor çalınmış gördüm, sokaklarda dolanıp motorumu arıyordum, sonra uyandım, oh gerçek değilmiş dedim ama içim rahat etmedi dışarı çıkıp baktım motorum yerinde mi diye.
Aslında merdiven boşluğunda tam motorun gireceği kadar bir yer mevcut oraya sokup ön tekerden merdivenin korkuluk demirine bağlamayı düşünüyordum. Ön tekeri doğrudan korkuluğa yakın park edersem 95 cm yeter diye düşündüm ama diğer özellikler olarak yeterli görüyor musunuz Abus’un bu modelini?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Aslında merdiven boşluğunda tam motorun gireceği kadar bir yer mevcut oraya sokup ön tekerden merdivenin korkuluk demirine bağlamayı düşünüyordum. Ön tekeri doğrudan korkuluğa yakın park edersem 95 cm yeter diye düşündüm ama diğer özellikler olarak yeterli görüyor musunuz Abus’un bu modelini?

Mümkün olduğunca ön tekerden bağlamayın. Ön tekerin sökülmesi daha kolay, kilitle uğraşmayıp tekeri sökebilirler.

CRF

https://link.dolap.com/xi+pB şunu almanı kesinlikle öneririm . Ayrıca yedek anahtarlarını al ve anahtarların üzerinde 4 haneli (yada 5 ) kod olacak onun fotografını çekp bulut'a at. Daha sonrası için lazım olabilir.

ayrıca apple air tag tavsiye ederim 150 lira birşeydi en son.

Örnek olması açısından ve nasıl koruduğumu görebilmeniz için bende paylaşayım dedim.

nmX7HS.jpg

nmcJ3N.jpg

nmcH3M.jpg

nmchDU.jpg

Son düzenleme:
Mümkün olduğunca ön tekerden bağlamayın. Ön tekerin sökülmesi daha kolay, kilitle uğraşmayıp tekeri sökebilirler.
Tamam arka teker için de bağlayacak demir korkuluk mevcut o sorun değil. Linkler ve ürünler hakkındaki yorumunuzu merak ettim efendim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------

https://link.dolap.com/xi+pB şunu almanı kesinlikle öneririm . Ayrıca yedek anahtarlarını al ve anahtarların üzerinde 4 haneli (yada 5 ) kod olacak onun fotografını çekp bulut'a at. Daha sonrası için lazım olabilir.

ayrıca apple air tag tavsiye ederim 150 lira birşeydi en son.

Örnek olması açısından ve nasıl koruduğumu görebilmeniz için bende paylaşayım dedim.

https://imgyukle.com/f/2022/09/20/nmX7HS.jpg

https://imgyukle.com/f/2022/09/20/nmcJ3N.jpg

https://imgyukle.com/f/2022/09/20/nmcH3M.jpg

https://imgyukle.com/f/2022/09/20/nmchDU.jpg
Örnekler için çok teşekkür ederim. Ben de o ilanın sahibine ulaşmaya çalışıyorum ama hiç cevap vermiyor. Şimdilik alamıyoruz maalesef. Hala daha arayıştayım.
Yeni bir ürün buldum linkini bırakıyorum. Eğer taksitli alma kolaylığı sağlayabilirsem alabilirim. Siz ne düşünürsünüz?
ABUS PLUS ZİNCİR KİLİT SEVİYE 16 İlan No: 1002672384

Motosikleti
Forza 250
10mm demiş, ince geldi. hidrolik demir makası ile kesebilirler gibi sanki.
95cm de çok kısa zaten, arka tekerden geçirip bir yere sabitlemek için bana 170cm anca yetiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

Bir de ne kadar kilit olsa da hırsıza kilit dayanmaz, kasko şart.

Geçen akşamüstü işim bitti, yarım saat uyuyayım dedim, rüyamda motor çalınmış gördüm, sokaklarda dolanıp motorumu arıyordum, sonra uyandım, oh gerçek değilmiş dedim ama içim rahat etmedi dışarı çıkıp baktım motorum yerinde mi diye.

Son bir iki haftadır bende rüyamda görüyorum valla böyle şeyler uykum kaçıyor,çok kafaya takıyoruz herhalde ondan motosiklet bir yandan bizi mutlu ederken bir yandan stres kaynağımız sanırım ahaha

CRF

Tamam arka teker için de bağlayacak demir korkuluk mevcut o sorun değil. Linkler ve ürünler hakkındaki yorumunuzu merak ettim efendim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------

Örnekler için çok teşekkür ederim. Ben de o ilanın sahibine ulaşmaya çalışıyorum ama hiç cevap vermiyor. Şimdilik alamıyoruz maalesef. Hala daha arayıştayım.
Yeni bir ürün buldum linkini bırakıyorum. Eğer taksitli alma kolaylığı sağlayabilirsem alabilirim. Siz ne düşünürsünüz?
ABUS PLUS ZİNCİR KİLİT SEVİYE 16 İlan No: 1002672384

Bence gayet iyi . Alınır derim.

CRF

Dolap ilandaki abus'a ulaşabilirsen yüksel. securage guardian güzel ama bu model bana zayıf geldi.
b

Dolap ilandaki abus'a ulaşabilirsen yüksel. securage guardian güzel ama bu model bana zayıf geldi.
b
İlan sahibi kesinlikle mesajlara cevap vermiyor. Başka ürünler buluşmaya çalışıyorum ama ilan sayısı çok az. Hala arayıştayım.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Selam. Var olan konudan devam edeyim dedim.

Bugün zincir almak gereği hissettim. Zintaş'ın 14mm zincir ve kilit kombolarına baktım. 2m olan yok zaten. 1.8m lerden kalmamış. Hepsiburada n11 vs.de.
1.5 m de kısa gibi geliyor.

Alternatif yakınlardaki nalbura baktım zincir kilit kombinasyonu yapayım diye. Galvanizli zincir vardı. Sanırım 12mm. Eleman da büyük demir makasıyla kesmeye çalışınca benim işimi pek görmeyeceğini düşünerek erteledim.

Bu arada makineyi bıraktığım üstü kapalı alanda bağlamaya uygun yer yok. Arka tekerden şaseye bağlayayım diş14mm 1.5 m olanlar iş görür mü ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------

Şu zincir ve şu kilit iş görür sanırım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Selam. Var olan konudan devam edeyim dedim.

Bugün zincir almak gereği hissettim. Zintaş'ın 14mm zincir ve kilit kombolarına baktım. 2m olan yok zaten. 1.8m lerden kalmamış. Hepsiburada n11 vs.de.
1.5 m de kısa gibi geliyor.

Alternatif yakınlardaki nalbura baktım zincir kilit kombinasyonu yapayım diye. Galvanizli zincir vardı. Sanırım 12mm. Eleman da büyük demir makasıyla kesmeye çalışınca benim işimi pek görmeyeceğini düşünerek erteledim.

Bu arada makineyi bıraktığım üstü kapalı alanda bağlamaya uygun yer yok. Arka tekerden şaseye bağlayayım diş14mm 1.5 m olanlar iş görür mü ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------

Şu zincir ve şu kilit iş görür sanırım.

Ben şu aşağıda link braktığım Grade 80 , 2 metre, 13 mm zinciri 685 TL.ye almıştım. Şimdi 990 TL olmuş. Bir de büyük makaron alıp zinciri içinden geçirdim ve fön makinesiyle ısıtarak zincire yapışmasını sağladım.

https://www.n11.com/urun/grade-80-yuk-zinciri-13mm-2-metre-g80-zincir-14761091?magaza=egecelikhalat

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Zincir işi ile ilgili, şöyle bir ürün aldım.

Yale kilit + tek zincir aşağı yukarı aynı fiyata geliyordu bunu tercih ettim.

Türkiyede üretiliyor, Eğinlioğlu Zincir diye bir firma. Genellikle yurtdışına üretim yapıyorlarmış. Satın almayı düşünürseniz siteyi incelersiniz.

Güvenlik zincirinde motosiklet tekne vs. ayırmış. Motosiklet kategorisinde 2 m olmadığı için,1.8m var, ben tekne kategorisinden almayı tercih ettim.

Zinciri kopma testi yaparak gönderiyorlar. Hoş bizim için pek önemi yok. Ayrı konu.

Sitelerindeki çevrimiçi destek personeli ilgili. Sağolsun bütün sorularıma cevap verdi.

Uygun fiyata kaliteli ürün verirseniz buradan çok yürürsünüz dedim. :mrgreen: Fotoğraf istenirse eklerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar