Ben sadece Türkiyede gørdüm, motosiklet cikiyor ve fiyati surekli artiyor.Avrupa ülkelerinde de tam tersi motosiklet tanitilir fiyati belirlenir ve her sene fiyati düser...Danimarkada tracer700 ciktigindaki fiyatina simdi GT modelini satiyorlar..
pulsar ne alaka ?ya forumdaki avam tayfa siz 13 bin tl pulsar etmez diyordunuz dimi 8900 tl ye pulsar alanlara attınızda attınız satılmıyor diye
20 bin mi oldu pulsar ne oldu alan aldı alamayan elide kaldı
Hala soğutuyor :cat:Sıfırı şuan 43 bin lira yazan yerler var,ikinci eli 35 binden başlıyor,o paraları kesinlikle etmez. Fiyatlar biraz daha öldüğünde düşünülebilir,genel maanada güzel bir motosiklet.
Olumsuz gördüğüm yerler : Şasi çok cılız ve tipsiz kalmış,özellikle arka lastiğin olduğu bölüm.
Olumlu : Genel maanada tip olarak tatmin edici. Göstergeler güzel,teknik donanımlar gaayet iyi.
Ayrıca kawasakinin Z motonun parçalara uçuk fiyatlar sergilemesi vede pazarlıktan ve indirimden uzak politikalar sergilemesi,bu ülkede insanları kawasakiden yıllarca soğuttu
Sıfırı şuan 43 bin lira yazan yerler var,ikinci eli 35 binden başlıyor,o paraları kesinlikle etmez. Fiyatlar biraz daha öldüğünde düşünülebilir,genel maanada güzel bir motosiklet.
Olumsuz gördüğüm yerler : Şasi çok cılız ve tipsiz kalmış,özellikle arka lastiğin olduğu bölüm.
Olumlu : Genel maanada tip olarak tatmin edici. Göstergeler güzel,teknik donanımlar gaayet iyi.
Ayrıca kawasakinin Z motonun parçalara uçuk fiyatlar sergilemesi vede pazarlıktan ve indirimden uzak politikalar sergilemesi,bu ülkede insanları kawasakiden yıllarca soğuttu
Türkiye'de sıfır Kawasakiler de alsatçı dingillerin eline düşmüşse kıyamet yakındır.
Bunlara varya delikli 1 lira yedirmem.
Gider biniciden 10 yaşinda motor alirim,varsin km si oynanmiş.olsun,hasar kaydi çiksin,blok sağlam ve yürüyeni sorunsuz olsun gerisi mesele degil.
Alsatçılara ben saygı duymuyor ve onları sevmiyorum. Yaptıkları benim gözümde ve gönlümde ticaret değil.
2023 ninja 400 gelmiş ama fiyatı
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...saki-ninja-400-0-km-de-yesil-1050309053/detay