600lük makinaya gerek yok, 250'lik xmax ile peşinden gidebiliyorum. Tabi ben varım diye yavaş gidiyordur o ayrı.![]()
tommy makinen duyarlidir
600lük makinaya gerek yok, 250'lik xmax ile peşinden gidebiliyorum. Tabi ben varım diye yavaş gidiyordur o ayrı.![]()
tommy makinen duyarlidiradamin geçmişi 150cc den geldiği için halden anlar.
Onunla bir kaç kez gezdim, hem lastikleri yenilediğim için daha bir güvenli hissediyordum bir de onunla gidince eskiden düz yolda gazlamayı seviyordum viraj hiç sevmiyordum şimdi otobandan değil virajlı yolda gideyim demeye başladım.
Virajli yollarda motor daha bir keyifli oluyor,özellikle sabah erken saatlerde boş yollarda.
Ist. da olsam üçlü kombo yapardik![]()
Fırsatım olsa da bir haftasonu ahmetbey'e gidip köfte yesek diyorum da benim hafta içi ve hafta sonu hep karışık hiç plan yapamıyorum.
Gezi yapacak olan varsa hafta sonu boşum ve hava güzel.
Geçenki konuda konuşmuştuk Sivrihisara airshow a gidilebilir.
Abi ben yavaş değilim, sen hızlısınKöfte programı yapılacaksa uyarım ben de.
Ali abiye tam scooter tarif ettin. Gidonda titreşim olmasın, rüzgardan koruyacak ön yapısı olsun, alt devirleri dolu olsun derken sele rahatlığı hariç xmax tarif etmişsin. Yeni modeller xmax seleleri de daha rahat diyorlar.Tabi bir günde o kadar uzun yol yapmak için xmax'ın 300'lük olanları lazım.