10.Eylül.2022 Anadolu ortamlarında 8 çizmem

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
tommy makinen duyarlidir :) adamin geçmişi 150cc den geldiği için halden anlar.

Onunla bir kaç kez gezdim, hem lastikleri yenilediğim için daha bir güvenli hissediyordum bir de onunla gidince eskiden düz yolda gazlamayı seviyordum viraj hiç sevmiyordum şimdi otobandan değil virajlı yolda gideyim demeye başladım.

Onunla bir kaç kez gezdim, hem lastikleri yenilediğim için daha bir güvenli hissediyordum bir de onunla gidince eskiden düz yolda gazlamayı seviyordum viraj hiç sevmiyordum şimdi otobandan değil virajlı yolda gideyim demeye başladım.

Virajli yollarda motor daha bir keyifli oluyor,özellikle sabah erken saatlerde boş yollarda.

Ist. da olsam üçlü kombo yapardik :)

Gezi yapacak olan varsa hafta sonu boşum ve hava güzel.
Geçenki konuda konuşmuştuk Sivrihisara airshow a gidilebilir.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Virajli yollarda motor daha bir keyifli oluyor,özellikle sabah erken saatlerde boş yollarda.

Ist. da olsam üçlü kombo yapardik :)

Fırsatım olsa da bir haftasonu ahmetbey'e gidip köfte yesek diyorum da benim hafta içi ve hafta sonu hep karışık hiç plan yapamıyorum.

Fırsatım olsa da bir haftasonu ahmetbey'e gidip köfte yesek diyorum da benim hafta içi ve hafta sonu hep karışık hiç plan yapamıyorum.

Garajda fazla yatirma motoru,arada bir dolaş.iş hiç bitmez,kişi kendine zaman ayiracak.

Imkan olsa,karavan alip,arkasina motoru bağlayacaksin,demir attigin yerlerde motoru indirip turlayacaksin.

Motosikleti
Yok
Gezi yapacak olan varsa hafta sonu boşum ve hava güzel.
Geçenki konuda konuşmuştuk Sivrihisara airshow a gidilebilir.

Ben giderim gibi ama kalacak yer ayarlamadim, ayrica oradaki hava muzesi etkinlik gunu kapali olacakmis, cuma gideyim derdim ama pasaport randevum var, pazartesileri zaten kapali.

Cumartesi sabah çıkalım pazar akşam döneriz bir gün kalırız bir pansiyonda falan.Çok çadır falnla uğraşmayız.

Ali abiye tam scooter tarif ettin. Gidonda titreşim olmasın, rüzgardan koruyacak ön yapısı olsun, alt devirleri dolu olsun derken sele rahatlığı hariç xmax tarif etmişsin. Yeni modeller xmax seleleri de daha rahat diyorlar. :) Tabi bir günde o kadar uzun yol yapmak için xmax'ın 300'lük olanları lazım.

espresso ,hem otomobilde hem de iki tekerde , sevemedim otomatiği. O debriyaj maneti veya pedalı benim elimin altında hazırolda beklemeli. KİCKDOWN
falan hikaye geliyor bana. Tamam gazı hızlı artırdığında ani ivmeyi görüyorsun da , yine de manuelin lezzeti bir başka oluyor.
( hepsi palavra, kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar