- Motosikleti
- Ns200 15"
- Konu Yazar
İlgimi çeken otomobil ve motosikletlerin inceleme videolarını izlerim (deli gibi en ince ayrıntılarını inceler yeri gelir 0.25 hıza alır tekrar tekrar izlerim), üreticilerin belirttiği kaliteli malzeme ve kaliteli işçilik vaadleri var (en basitinden Rolls Royce), konuya gelicek olursam mükemmel malzeme, konfor ve işçilik vaad eden Rolls Royce Phantom videosu izlediğimde ufak bir bozuklukdan geçtiğinde ağırlık olmayan ön koltukta sallanma veya titreşim mevcut, motosiklette ise kaliteli malzeme ve el işçiliği kullanan ve yakından takip ettiğim motosiklet markası Ducati var aynı şekil bunun en ince ayrıntısına varan videolarını izliyorum izlediğim videolarda bulduğum gözüme çarpanlar Panigale v4 de Göstergenin arkasındaki parçanın titremesi aynalarının titremesi (bu olay ayna yapısından dolayı diğer eski modellerdede aynıydı) fren hidrolik kabının titremesi, Streetfighter v4 modelinde ise sağ alt sakalının düşük devirlerde gaz açarken titremesi. Diğer markalara baktığımda böyle şeylerin olmadığını görüyorum bu bahsettiğim titreşimler kalitenin kötü olduğuna dair bir göstergesimidir yoksa benmi çok takığım bu konuya
?
Alıp alamamak mesele değil sadece bu konuyu merak ediyorum
.
Alıp alamamak mesele değil sadece bu konuyu merak ediyorum