10.Eylül.2022 Anadolu ortamlarında 8 çizmem

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ehliyet sınavına hazırlanan gençten bir kardeşimiz geçenlerde sordu "Hele tommygun ben parkurda 8 çizemiyorum, acaba nerede hata yapıyorum?" Genç kardeşimize destek olmak amaçlı bugün bir de ben 8 çizeyim dedim, parkurun boyutunu azıcık abartmışım.

Değerli arkadaşlar şaka bir yana geçen hafta yaptığım kazadan kaynaklı moralim bozuktu. Dün hasarlı tüm parçaların onarım ve boyası bitti, gün içi teslim alıp evde kendim monte ettim. Bugün de yol yapayım istedim. Sabah 06:30'da başlayan yolculuğum 19:30'da sağ salim eve dönerek sonlandı. Yine git gel 1000 km'ye yaklaşmışım aynı gün içinde. Bugün de Marmara bölgesinden başlayan yolculuğumda İç Anadolu ve Karadeniz'i görüp yine Marmara bölgesine geri döndüm. Başkentimize gidip bozkır havası aldım. Sırasıyla İstanbul Kadıköy - Sakarya Akyazı - Bolu Mudurnu - Ankara Beypazarı - Ankara Kızılcahamam - Bolu Gerede - Düzce - Kandıra Kocaeli - İstanbul Ağva - Teke üzerinden Kadıköy gibi sapık bir rota yaptım. Özellikle Ankaralı kardeşlerimin hep bahsettiği Kargasekmez geçidinde haytalık yapmak için yolu uzattım. Kızılcahamam'ın yer aldığı ücretsiz yol müthişmiş, Akyazı Mudurnu arası da tabiat harikası, süper virajları var ama asfaltı berbat. Dönüşte de iyice psikopatlaşmak adına Kandıra-Ağva-Şile üzerinden döndüm. Motorda bir yaramazlık yok ama ivedilikle lastik değişimi istiyor. Velhasıl toto ağrısından oturamıyorum yine ama güzel gezdim.

Yine harikasın başkan, kartallar yalnız uçar misali solo gezilerinle kıskançlıktan çatır çatır çatlatıyorsun bizi.

Helal olsun abi,Kaza bela her daim uzak dursun.

Kafaya reset atmak gerekiyor,gece rahat uyursun artık,

Altim da bu ayarda güçlü makina olsa sekiz degil on sekiz çizerdim :)

Geçen sene 60bin tl ye 2016 model 28.000 km de kirmizi renk cb500F pazarligi yapmistim.

@Cyan hocanin motoruyla ayni kalibrede,ulan almadim aklima geldikçe deliriyorum..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Helal olsun abi,Kaza bela her daim uzak dursun.

Kafaya reset atmak gerekiyor,gece rahat uyursun artık,

Altim da bu ayarda güçlü makina olsa sekiz degil on sekiz çizerdim :)

Geçen sene 60bin tl ye 2016 model 28.000 km de kirmizi renk cb500F pazarligi yapmistim.

@Cyan hocanin motoruyla ayni kalibrede,ulan almadim aklima geldikçe deliriyorum..

Allah daha iyilerini nasip etsin.

Hey maşallah. 1.000 km yapmadan bırakmayacaksın bu işi gibi :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Helal sana @tommygun :thumleft:

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Süper bir rota olmuş.

Hem de kazadan hemen sonra...

Şeytanın kulağına bazuka olmuş bu.:cherry:

Tebrikler.

Ben de motosikletle 10 kez Ankara-İstanbul yaptıysam, bunun 2 seferi otobandandır.

3 tanesi E5'ten Kaynaşlı-Bolu dağı üstündendir.

Kalan 5 tanesi ise Ayaş-Beypazarı-Nallıhan-Taşkesti-Kuzuluk-Adapazarı güzergahındandır.

Otobana göre temizinden 3-4 saat kadar uzatır yolumu ama çok daha keyiflidir.

Bir de istinai olarak Eskişehir-Bozüyük-Bilecik-Pamukova-Sapanca üstünden gitmiştim geçen yıl.

Bu arada neredeyse hiç bir yolculuğumun dönüşünü gidişimle aynı güzergahtan yapmadım ya da şöyle yazayım, güzergahın büyük bir kısmını farklı bir yoldan yapmaya çalıştım.

Zaten tüm detayları görüyorsun giderken.

Göz gönül açılmıyor aynı güzergahta.

Kurtlar dökülmüyor.

Selamlar.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Fotolarda yüzündeki mutluluk paha biçilmez.
Keyfe bak. Maşallah.

F54

güzel gezi olmuş bu gün buralarda hava çok sıcaktı (sakarya civarı)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Süper bir rota olmuş.

Hem de kazadan hemen sonra...

Şeytanın kulağına bazuka olmuş bu.:cherry:

Tebrikler.

Ben de motosikletle 10 kez Ankara-İstanbul yaptıysam, bunun 2 seferi otobandandır.

3 tanesi E5'ten Kaynaşlı-Bolu dağı üstündendir.

Kalan 5 tanesi ise Ayaş-Beypazarı-Nallıhan-Taşkesti-Kuzuluk-Adapazarı güzergahındandır.

Otobana göre temizinden 3-4 saat kadar uzatır yolumu ama çok daha keyiflidir.

Bir de istinai olarak Eskişehir-Bozüyük-Bilecik-Pamukova-Sapanca üstünden gitmiştim geçen yıl.

Bu arada neredeyse hiç bir yolculuğumun dönüşünü gidişimle aynı güzergahtan yapmadım ya da şöyle yazayım, güzergahın büyük bir kısmını farklı bir yoldan yapmaya çalıştım.

Zaten tüm detayları görüyorsun giderken.

Göz gönül açılmıyor aynı güzergahta.

Kurtlar dökülmüyor.

Selamlar.

Ben geçmişte Ankara'ya defalarca hem araba hem de motorla gittim ama hepsinde otobanı kullanmıştım. Açıkçası bu ücretsiz yolu ilk defa denedim bence harikaymış. Bir de Akyazı-Mudurnu üzerinden gelecek arkadaşların motorlarında yakıt eksilmişse Akyazı taraflarında erkenden fullesinler. Ben Mudurnu'ya kadar bilindik marka benzin istasyonu görmedim. Yakıtım bitmek üzereydi, mecburen Mudurnu içine girip Petrol Ofisinden aldım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:05 ----------

güzel gezi olmuş bu gün buralarda hava çok sıcaktı (sakarya civarı)

Güzergahtaki her yerin havası dün şansıma güzeldi. Haftaya muhtemelen yağışlı olacakmış, o nedenle ben de yola dün çıktım, 1 hafta sonrasına bırakmadım.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Gezi ve paylaşım için tebrikler. Farklı yöntemlerle sekiz çiziliyor. Hiç biri bunun yanına yaklaşamaz. :)

Helal olsun abi çok güzel geziyorsun imreniyorum gerçekten. Eğer birdaha ankaraya yolun düşerse beklerim artık üniversiteden dolayı ankaradayım. (Her ne kadar motorumu daha getiremesem de) Dikkat et kendine abi

İnsanın canı çekiyor böyle şeyleri görünce benim motosiklet bu yolu 12 saatte hayatta dolanamaz :) Gerçi hakkını yemiyim 700 km yolu (izmir-bozcaada -çanakkale -istanbul) 12 saatte geldim yolda durduğum halde

Hiç eşya almadan küçük bir çantayla 1000 km nasıl ya hiç durmadan mı :sunny:

Kaza olayları oldukça üzücü ve moral bozucu işler, mühim olan sağlıklı olup halen gidonu tutup gaz açabilmek. Gelmiş geçmiş olsun.

Motosikleti
Dominar D250
Helal olsun... Harika gezi, Paylaşım için teşekkürler...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İnsanın canı çekiyor böyle şeyleri görünce benim motosiklet bu yolu 12 saatte hayatta dolanamaz :) Gerçi hakkını yemiyim 700 km yolu (izmir-bozcaada -çanakkale -istanbul) 12 saatte geldim yolda durduğum halde

Hiç eşya almadan küçük bir çantayla 1000 km nasıl ya hiç durmadan mı :sunny:

İlk molamı 08:30 - 09:00 gibi Mudurnu'da verip çorba içtim, onun dışında hep 200 km.de bir benzin alırken ufak molalarla idare ettim. Çanta aslında küçük gözüküyor ama içi epey eşya alıyor. Reflektif yelen bile sıkıştırdım içine.

İlk molamı 08:30 - 09:00 gibi Mudurnu'da verip çorba içtim, onun dışında hep 200 km.de bir benzin alırken ufak molalarla idare ettim. Çanta aslında küçük gözüküyor ama içi epey eşya alıyor. Reflektif yelen bile sıkıştırdım içine.

Eğer öyleyse alınabilir çok derli toplu duruyor.Hoşuma da gitmedi değil :) ÇAnta demirini çıkarıp böyle şeylere geçesim var :)

Motosikleti
Ns200 15"
Gezme konusunda idolsün abi eline ayağına sağlık :), kaza konusunda geçmiş olsun abi kazasız belasız sürüşler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar