Sivas-Çongar-Ozmuş-Zengi-Çırçır-Sevindik-Tokat-Almus Barajı Gezisi

MCV

Sivas yakın çevrelerinde yaptığım gezilere TOKAT seferi ile devam ettim.
Tokat Sivas'a 100 km mesafede en yakın il. Ben ana yoldan değilde köy yollarından
ara yollardan Tokat'a gideceğim bir güzergah belirledim. Çokta iyi etmişim.
Virajlar,rampalar ve güzel manzaralar eşliğinde dağların zirvelerinden ilerledim.
Tokat'a varınca Almus'a gitmeye karar verdim.İlk defa göreceğim Almus barajına ulaştım.
Dönüşte ana yoldan geldim.Güzel bir gezi oldu. Toplamda yaklaşık 273 km yol yaptım.
Gidişte ve gelişte motorumu fulledim. Yaklaşık 6,5 Lt benzin aldı.

https://www.youtube.com/watch?v=s1WB_fSxu08

Son düzenleme:
Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Ozmuş benim köy. 2019 da yusufoglan köyü üzerinden ben de Almus barajına geçmiştim. Ama doğanlar köyünden sonra hep stabilize köy yolu idi . Çalışma vardı ama hep toprak...

MCV

Ozmuş benim köy. 2019 da yusufoglan köyü üzerinden ben de Almus barajına geçmiştim. Ama doğanlar köyünden sonra hep stabilize köy yolu idi . Çalışma vardı ama hep toprak...

[url]https://imagizer.imageshack.com/v2/150x100q90/923/6uZdc6.jpg[/URL]

Merhabalar hemşerim,yolda arasıra çalışma olan yerler olsada genel olarak güzeldi.
Toplamda 10 kmlik bir kısım topraktı. Gerisi asfalttı.
Manzarası gerçekten mükemmel bir yoldu.

Merhabalar hemşerim,yolda arasıra çalışma olan yerler olsada genel olarak güzeldi.
Toplamda 10 kmlik bir kısım topraktı. Gerisi asfalttı.
Manzarası gerçekten mükemmel bir yoldu.
Ahmet Turan Peker ATP otomatik zincir yağlama sistemi imal edip satıyor,ben 4 yıldır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim,4 senedir zinciri hiç yağlamadim,temizlemedim,tavsiye ederim Mehmet kardeşim

MCV

Ahmet Turan Peker ATP otomatik zincir yağlama sistemi imal edip satıyor,ben 4 yıldır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim,4 senedir zinciri hiç yağlamadim,temizlemedim,tavsiye ederim Mehmet kardeşim

Teşekkürler Mesut hocam, faydalı bir sistem demekki. Ahmet beyin hemşerim olduğunuda bu sayede öğrendim.
Ellerine sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar