burası türkiye hepimizin istemsiz yetişme şeklinden dolayı belli bir gururu var. erkekliğin bize getirdiği saçma ama maalesef olan bir gurur. ailemizin, eşimizin yanında gururumuzla oynansın istemeyiz bu yüzden hiç olmayacak şeyler olabilir.
1-kavgadan her türlü kaçınılmalı
2-yanında eşi vs olan bir adama bırak saldırmayı laf bile atılmamalı. sadece empati
3-bir canlıya saldırılmamalı.
ama gel gelelim benim gibi narin kolay sinirlenmeyen adama bazen laf yapıyorlar ya çıldırıyorum.
geçen birini dövecektim de zor durdum. ara sokakta gece kız arkadaşı aşağı bekleyeyim diye dörtlüleri yaktım durdum ama biri gelirse de yoldan çekilirim yani duruyorum sadece. tam durdum bir araba yan sokaktan geldi bana bağırıyor ne yapıyorsun falan öyle böyle değil. bastım gaza yanına geldim buna bir bağırıyorum öyle böyle değil. özür diledi geçti gitti.
şimdi bu boş delikanlı da olmayabilirdi yanına geldiğimde karşılık da verebilirdi ama boş sıkıymış. neyse ki boş sıkıymış. boş yere ya dayak yicektim ya dayak atacaktım. benim nezdim de her ikisi de manasız.
kavga boş iş de yanında eş vs varken birine bulaşan adamlara sahiden tiltim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------
Dovus sporlari ile ugrasan insan, herhangi bir kavga durumunda acaba yara alirmyim diye degil, acaba yara verirmiyim seklinde dusunur. (psikipatlar ve sosyopatlar haric)
Yani amac burda dovusmeyi ogrenip millete salca olmak degil. Siddet istegini kontrol ortamda ortaya cikarmak.
biraz komik gelecek ama bunu ben yumruk atarsam acaba karşımdaki ölür mü diye korkuyorum o yüzden kavgaya girmek de çok riskli. tam tersi zamanında bu tarz sporu yapmış biri ister istemez şunu da düşünüyor karşındaki nasıl biri çıkar bilemezsin. ben ne çelimsiz adamlar gördüm inanılmaz seviyelerdi her biri.
yani 2 ihtimal aklıma geliyor kavgada. ya karşımdaki inanılmaz bir seviye olabilir vücut, boy ve posdan alakasız ya da yumruğu geçrekten iyi oturturum ölür falan ondan korkuyorum. bende de ayar yok şahsen vurursam ay dur uzakta dur vuruşu da yapmam herhalde abanırım o duruma gelirsem.
el elden üstündür orası ayrı sadece düşüncelerim bu. yoksa başkasını yumruğunu görmeyen sanır balyoz ke... böyle bir şey