Zincir Yağı Tavsiye

Orta sehpa yada kaldırma sehpası varsa evet, yoksa biraz sıkıntı. Yada biri daha lazım yardım edecek.

En sevdiğim yardımcımı gururla sunarım. Bikelift

motosiklet-krikosu-bikelift-paddock-motosiklet-aksesuar__1070211024234541.jpg

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Orta sehpa yada kaldırma sehpası varsa evet, yoksa biraz sıkıntı. Yada biri daha lazım yardım edecek.

Var tabi :) hem paddock stand var hem de Motokriko. (Uzun yolda ikinciyi kullanıyorum...)

Bunların olmamasını düşünemiyorum açıkçası. En kötü bir odun parçası iş görür.

Aksi takdirde iş gerçekten ameleliğe döner tabi...

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Var tabi :) hem paddock stand var hem de Motokriko. (Uzun yolda ikinciyi kullanıyorum...)

Bunların olmamasını düşünemiyorum açıkçası. En kötü bir odun parçası iş görür.

Aksi takdirde iş gerçekten ameleliğe döner tabi...

Önce şundan bir adet edineyim de, sonra lift te alırım.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Güzel kaliteli bir ürün yapmışlar. (Bu arada bu sitenin g p kom p ozit ile sorunu ne acaba? :))

Ürün güzel, keşke makas yada takozdan diye ayrı ayrı değil de, opsiyonlu yapsalardı. Tak çıkarlı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------

Evde koyacak yerin yok ise hiç paddock işine girme. Sonra kavga çıkıyor. Bu mini krikolar her işi görüyor, gerekirse komple arka tekeri sök.

Yerde sıkıntı yok. Bunu koyacak yer bulunur. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar Motul, İpone, Putoline, dişli yağı hepsi olur, hepsi zincirinizi yağlar, hepsi de jantınıza sıçrar. Önemli olan zincirinizi neyle yağladığınız değil yağsız bırakmamanızdır. Zinciri temizlemek önemlidir; diş fırçası olur zincir temizleme fırçası olur fakat zincir temizlemek için kullanılan yağ çözücü maddelerin oring içi yağ denen zımbırtıları da zamanla yok ettiği ve zincirin ömrünün erken dolmasına sebep olduğu söylenir. Eskilerden tecrübeli kullanıcılar zinciri yağ ile temizlemeyi de tavsiye eder. Ben eski motorumlarımda zincir temizliğine psikopatlık derecesinde önem verdim. 300-400 km.de bir zinciri sprey yağ ile yağladım, her 2 yağlamada bir de gazyağı ile temizledim. Sonuç: 20.000 km dayandı. Şu an Atp otomatik yağlama kullanıyorum, içinde 140 numara yağ var, zinciri temizlemiyorum ve asla bir yağ çözücü kullanmıyorum. Sonuç: Yine 20.000 km dayanıyor.

Vaktimizi, nakdimizi gezmeye tozmaya harcamak daha sağlıklı, bu zincirdi yağdı konuları 20 senedir konuşuluyor.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Kuyruk yağı deneyen olmuş mudur? :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zincir yagi mi tartisiyonuz ulen yine puhagahaga

Şu konuyu okuyunca moralim bozuldu. Benim motosiklet 18000 de zincirin değişme zamanı gelmiş .Dişlide veya zincirde henüz bir sorun yok ama umarım zincir yakında bizi bırakmaz :) bir de terleme sorunu var nerden baksan 3000 lira sıkışmış

Satılık terlemeli 18000 de kuryede 2 ay kullanılmış durduğu yerde devrilmiş ns160 var değerlendirmek isterseniz :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar bir yanlış anlamayı düzelteyim; benim zincirde baklalar arası en ufak bir gerginlik-bollaşma hissettiğim an o zinciri dişli takımıyla beraber değiştiriyorum. O nedenle 20k km dedim. Bir başkası benim kadar hassas değildir 25k km der, öteki umursamızdır 30k km der, bir başkası 40k km der. Ben sadece kendi kriterimi söyledim. Ben bakla eksiltmem, ben zinciri dişli setiyle beraber değiştiririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar