Cup motora bakarsanız ön Far üstü siyah muhtemelen Far patlaması sonucu oldu bir de göğüs bölümüne bakarsanız güneş yanığı ve yıpranmalar var1.ilan iyi gibi duruyor
Cup motora bakarsanız ön Far üstü siyah muhtemelen Far patlaması sonucu oldu bir de göğüs bölümüne bakarsanız güneş yanığı ve yıpranmalar var
cub motorda kozmetik ciddi bir sorun gorunmuyor
Drift motorun,on çamurlugun arkasi kirik,uydurma yan ayak takmislar.herseyi geçtim,mangal borusundan egzoz uydurmuslar(driftin orjinal egzozu oyle olmaz).motorda yağ kacaklari var 15.000km olduguna bile şupheliyim.plakada gorunmuyor.
Önüde pıstırılmiş
Cub,ona nazaran eli ayagi daha duzgun,arkada cantasi var derli toplu efendi adam isi duruyor.
Tabi yine de siz bilirsiniz,hangisini begenirseniz onu alin.
Hee bu arada,driftin temizleri 20 25 binden başliyor.
cub motor bakiyorsaniz altai tank50 ye bi bakin derim.
Bana instagram hesabınızı özelden yazın konuşayım bu konuda sizinle bilgi sahibi olmak istiyorumcub motorda kozmetik ciddi bir sorun gorunmuyor
Drift motorun,on çamurlugun arkasi kirik,uydurma yan ayak takmislar.herseyi geçtim,mangal borusundan egzoz uydurmuslar(driftin orjinal egzozu oyle olmaz).motorda yağ kacaklari var 15.000km olduguna bile şupheliyim.plakada gorunmuyor.
Önüde pıstırılmiş
Cub,ona nazaran eli ayagi daha duzgun,arkada cantasi var derli toplu efendi adam isi duruyor.
Tabi yine de siz bilirsiniz,hangisini begenirseniz onu alin.
Hee bu arada,driftin temizleri 20 25 binden başliyor.
cub dediğin 100'lük olacak, soba borusundan egzozu olacak, ara mahalleye girdiğinde herkes belanı dileyecek![]()
İlan fotoğrafları, akaryakıt istasyonlarında ve yeni bıcı bıcı yapılmış fotoğraflardan oluşuyorsa bir kere daha düşünmek gerekiyor. (bu bilgiyi formdan birisinden öğrenmeliyim ve sonuna kadar hak verdim işe yarıyor)