Hangi benzin

Bp Shell bu ikisi yoksa çok ayırt etmem en kalabalık sirkülasyonun yoğun olan benzinlik hangisiyse ondan alırım ..

Bp ile shell yan yana ise gider bp den alırım önceliğim bp olur

F54

nereden benzin alacağına dikkat eden arkadaşlar acep nereden yiyecek içecek aldığınıza dikkat ediyormusunuz ?
bu aynı zincir dişli temizliğine dikkat edip ağzı tuvalet taşı gibi olan arkadaşlar gibi kendi dişine o kadar bakmıyorlar
tamam bu ürünü para ile alıyorsunuz eyvallah ama bence bu konulara bu kadar anlam yüklemeyin ki keyfine varın

nereden benzin alacağına dikkat eden arkadaşlar acep nereden yiyecek içecek aldığınıza dikkat ediyormusunuz ?
bu aynı zincir dişli temizliğine dikkat edip ağzı tuvalet taşı gibi olan arkadaşlar gibi kendi dişine o kadar bakmıyorlar

Hacım ayda bir kez tuz ruhu ile gargara yapiyorum ayin 14 ü gibi parliyor :)

F54

Şaka bir tarafa bir şey soracağim,

Sen endurocu adamsin.

2001 xt600 E alinir mi?motor 5 yildir yatiyormuş.

mekanik aksam ne durumda + soğutma sıvısı radyatör fan hortumları vs değişmesi gerekir eğer motorda yağ yakma duman atma vs yoksa km ne ? bunlar da önemli 5 yıl yatması çok iyi değil ha bu 5 yıl içinde bakımları yapılıp arada gezildiyse sıkıntı olmaz
BENİM MODEL TAKINTIM YOK SADECE bakımlı olması düzgün olması + kazasız sa alınır bizim bi arkadaş 95 model transalp aldı 2 yıldır kullanıyor

Son düzenleme:
Şu an motosiklet 7800km'de, Shell V-Power dışında bir yakıt almadım. Belirli zamanlarda oktan artırıcı ve enjektör temizleyici kullanıyorum.

Arabada Shell V-Power ağırlıklı ama çok ters yerde kalıp bambaşka bişey aldığım da oldu. Genelde çeyrek depo altına indirmiyorum arabayı (kışın yarım depoya gelince dolduruyorum), öyle bir durumda da BP öncelikli tercihim.

mekanik aksam ne durumda + soğutma sıvısı radyatör fan hortumları vs değişmesi gerekir eğer motorda yağ yakma duman atma vs yoksa km ne ? bunlar da önemli 5 yıl yatması çok iyi değil ha bu 5 yıl içinde bakımları yapılıp arada gezildiyse sıkıntı olmaz
BENİM MODEL TAKINTIM YOK SADECE bakımlı olması düzgün olması + kazasız sa alınır bizim bi arkadaş 95 model transalp aldı 2 yıldır kullanıyor

Makina hava sogutmali,km teli 10 yildir calismiyormus,şu an km si 88.000binde.

2010 dan bu yana tuv e de girmemis.

Motor full yatmis aga,almaktan vazgectim 20bine birakmisti.

Makina hava sogutmali,km teli 10 yildir calismiyormus,şu an km si 88.000binde.

2010 dan bu yana tuv e de girmemis.

Motor full yatmis aga,almaktan vazgectim 20bine birakmisti.

Bence alsaydın sizin orda ustanın ev kredisi araba kredisi falan vardır yardımcı olmuş olurdun ben buna motor sevgisi hareketi diyorum..

F54

Abi,Ustaya gerek yok ben kendim toplarim.

Hesap ettim benim yiyecegm nane degil vazgectim.

aynen senin yiyeceğin nane değil
km çok değil ama 10 çalışmamış feleğin çemberinden geçirip bırakmışlar :) :p
tek silindir scooter değil toplaması biraz zor ve külfetli olur ve eli anahtar tutmak yetmeyebilir

aynen senin yiyeceğin nane değil
km çok değil ama 10 çalışmamış feleğin çemberinden geçirip bırakmışlar :) :p
tek silindir scooter değil toplaması biraz zor ve külfetli olur ve eli anahtar tutmak yetmeyebilir

Hiç sorun değil,Içinden bile geçerim orasi mesele değil,elemana volani döndur video at dedim,mirin kirın etti,krank dönse alirdim.istedigi kadar feleğin darbesini yesin.şase kale gibiydi.

Zorlasam 15 de alirdim.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi orta kondisyonda olani alsan bile sen yürütursun abs de var makinada,yedek parça sorunu yaşamazsin muhtemelen,muadil parca bulunuyor.

Şimdi hemen alamam zaten. en az 3-5 yıl motoru değiştiremem gibi görünüyor. Bari hayal kurayım, hayal kurmak bedava nasıl olsa sıfır motor hayali kurayım. :)
Tmax aklımda hep. Tmax olsa avrupayı gezsem. hanıma desem "gezdireyim sana bütün avrupayı" diye, Tekirdağ, malkara, keşan Edirne gezsek bütün avrupayı. :)

Şimdi hemen alamam zaten. en az 3-5 yıl motoru değiştiremem gibi görünüyor. Bari hayal kurayım, hayal kurmak bedava nasıl olsa sıfır motor hayali kurayım. :)
Tmax aklımda hep. Tmax olsa avrupayı gezsem. hanıma desem "gezdireyim sana bütün avrupayı" diye, Tekirdağ, malkara, keşan Edirne gezsek bütün avrupayı. :)

Tmax deli para,ona verecegin butceyle clio yu satar uzerine koyar 0km megane alirsin.

Tmax hic mantikli bir makina degil.

Şimdi baktim.

Kymco AK 550

330bin

Sym TL 508 325 bin

Tmax 500bin tl

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar