Ruhsat Alınır ne demek?

1 hafta once istanbulda gece saatlerin henuz 1 gun once aldigim cbf 150 motorumu caldirdim. Motoru calinti ihbari vermeden buldum ama şasi numarasini kazimislar. Şasi numarasini yeniden yazdirmak cok uzun surecegi icin parcaya ayirmak icin ilan verdim ama gelen mesajlarin cogu motor sende kalsin noterden ruhsat devrini ver seklinde. Bu ne demek anlayamadim. Alici motoru almadan ruhsati alsa ne yapacak acaba?

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Benim asıl merak ettiğim, motoru nasıl buldunuz?

Sakın ha o işe girme başın belaya girer. Çaldıkları motora senin şase numaranı basıp ruhsatıyla motoru kullanacaklar

tanidik bir trafik polisi abi vasitasiyla buldum, su sahislar almistir dedi bulundugum bolgede genelde dedigi kisiler hep motor caliyormus. dedigi gibi de cikti. fakat adamlar motoru biz satin aldik deyip siyrildilar isin icinden bir de yaslari 18 alti (kimlikte kucukler) ifade alip saldilar. cocuk sube pek ise yaramiyor

tanidik bir trafik polisi abi vasitasiyla buldum, su sahislar almistir dedi bulundugum bolgede genelde dedigi kisiler hep motor caliyormus. dedigi gibi de cikti. fakat adamlar motoru biz satin aldik deyip siyrildilar isin icinden bir de yaslari 18 alti (kimlikte kucukler) ifade alip saldilar. cocuk sube pek ise yaramiyor

Şase numarası silinmiş motosikleti size nasıl teslim ettiler .Normalde kriminalin devreye girmesi bilirkişinin görmesi vs lazım.Bu süreç boyunca yediemin otoparkına çekerler aracı sizin olayda size teslim etmişler.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Sakın ha şase no çakması zor değil çaktır şase no'nu motora tekrardan o şekilde sat. Büyük ihtimalle çalıntı bir mala sizin ruhsat bilgilerinizi işleyecekler

motor numarasından, ayrıca motora ait detaylı resimlerim elimdeydi, grenaj ve şasi bazı kısımlarında belirgin izler mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar