Düğünde damada jartiyer giydirilmesi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aranızda komik bulanlar olacak mı bilmiyorum, sorgulayamam da ..

Ama izlerken midem bulandı bu abuk sabuk yozlaşmış gelenek/eğlence adı yapılan aktiviteden dolayı.

Evet bana giren cıkan yok ama bu ve bunun gibi tiplerin sağda solda kendileri dısında insanlara salça olabilme ihtimalleri sinirlerimi zıplatıyor.

https://twitter.com/IstanbulDuysun/status/1556906773134573568?s=20&t=1L-EEHLyXHIf-1ks1nooTA

Nereye gidiyoruz demeyecegim, hep oldugumuz yerdeyiz :)

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Anadolu değişik adetler var ama, bu tahminimce kötü bir arkadaş şakası. Böyle bir adet/gelenek yoktur tahminimce.

Arkadaş şakasından çok damat insanlara birşey anlatmaya çalışıyor gibi sanki. Damat heteroseksüel olmayabilir gibi geldi bana.😂

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Diyorlar ki "damat, gelini bir gün; gelin, damadı her gün helelöylöy" :D

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Damadın arkadaşları adam değilmiş. Bana arkadaşını söyle. Sana kim olduğunu söyleyeyim.

İğrenç ve tiksinç görüntüler içeren olay.

Kendisine saygısı olan insanları bu şekilde bir resmin içerisinde göremezsiniz.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Bursaydı sanırım benzer ve farklı şekilde başka türlü manyaklıkları da vardı hatırlıyorum. Birde adet / gelenek bahanesi söylüyorlar. Yav he he ondan. Ülkede başka kız mı yok sanki. :)

Motosikleti
Ns200 15"
Yaşadığım şu güzel şehrimden böyle tipler yüzünden soğuyorum.

Damadında kafa yerinde değil heralde.İçirmişlermi neyaptılarsa.Normal bir durum değil.Ne yapmak istemişler böyle anlamakta mümkün değil.
Ben kızın babası olsam şunu görsem düğün iptal olur.

Üç, beş kişi arasında olsa olay hadi bir grup sapık diyeceğim.

Düğün de nedir ya!

Yakında düğün salonun da toplu gerdek de yaparlarsa şaşırmamak lazım.

Resmen psikolojik erozyona uğradım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------

Aranızda komik bulanlar olacak mı bilmiyorum, sorgulayamam da ..

Ama izlerken midem bulandı bu abuk sabuk yozlaşmış gelenek/eğlence adı yapılan aktiviteden dolayı.

Evet bana giren cıkan yok ama bu ve bunun gibi tiplerin sağda solda kendileri dısında insanlara salça olabilme ihtimalleri sinirlerimi zıplatıyor.

https://twitter.com/IstanbulDuysun/status/1556906773134573568?s=20&t=1L-EEHLyXHIf-1ks1nooTA

Nereye gidiyoruz demeyecegim, hep oldugumuz yerdeyiz :)

Böyle haberler paylaşıp milletin ruh sağlığını bozma:jocolor:

Bırak kendi küçük dünyamızda mesut, mutlu, bahtiyar yaşayalım.

Bilecik te var benzer bir adet. Yenişehir ve Eskişehir'de de duydum. Erkek tarafından birkaç genç basma etek, tülbent giyip kız evinin önünde oynar. Kız tarafı da tavuk, para, rakı verir erkek tarafına.
Bu adetin abartılmış hali gibi... Homofobik değilimdir ama bana bi garip geldi. Bişeylerin etkisinde şaka kaka olmuş ve bastırılmış arkacılık açığa çıkmış gibi.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Eğer BDSM meraklısı birileir kendi aralarında böyle bir şeyler yapmış olsa kendileri bilir, eğlenmişler işte der geçerim.
Ama bunu eşşek şakası amaçlı yaparak cinsiyet ayrımcılığı da yapmış bu homofobik dallamalar. İşte buna sinir oldum.

Anadolu irfanı işte. Sorsan Afganistandan gelenleri beğenmezler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar