Sizce En Kaliteli Motor Yağı Markası

En Kaliteli MOTOSİKLET YAĞI Sizce Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    1,814
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kullandığım yağlar ve genel motorun verdiği tepkiler ve şanzımanın verdiği tepkileri baz alıyorum kendi yorumum için. Ayrıca çevremde bolca usta ve yarışan abilerim, arkadaşlarım var. Onlarında genel kanısı bu yönde. Kimseye zorla al demiyoruz zaten. En son koyduğum yağ ipone r4000rs 10w40 harbiden yağ gibi yağ bana sorarsanız. Ayrıca bi markanın yetkili servisi ve aktif yarışan yarışlara motor yapan bir ustamız, yetkilisi olduğu marka motorlara motul yağ konulursa garanti dışına çıkması için marka yetkililerine geri dönüşte bulunmuş. Bu yorumlarımın hepsi motosiklet yağları için geçerli.

Putoline calisan sayisi : 140
Gelir : 23 milyon usd

Aq bilseydim bu kadar kucuk sirket oldugunu hayatta almazdim,aile sirketi lan bu :)

Reklamlara kandim sanirim oyle iyi boyle iyi..çük kadar sirketmis meger,moralim bozuldu... bir de pahali namussuuz. İns standart bir yag kadar isini yapar.bir daha da isim olmaz

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
❤️Honda❤️;4694598' Alıntı:
Putoline calisan sayisi : 140
Gelir : 23 milyon usd

Aq bilseydim bu kadar kucuk sirket oldugunu hayatta almazdim,aile sirketi lan bu :)

Reklamlara kandim sanirim oyle iyi boyle iyi..çük kadar sirketmis meger,moralim bozuldu... bir de pahali namussuuz. İns standart bir yag kadar isini yapar.bir daha da isim olmaz

AHJSJDJJLXNKAXJZ

Bence firmanın yaygınlığı arttıkça kalitesi o kadar düşüyor çoğu zaman; çünkü insanların kafasında zaten en iyisi bu diye zamanında yer etmiş oluyor.

Putoline ı rahmetli Barkın ünlü yaptı.
İpone r4000rs- bütçe yeterliyse
Castol power 1 racing- güvenli liman, banko
Motul 7100- vites geçişini kemikli yapıyor.
Eneos - macera peşindeysek
Yerli bir youtuber nc750'de kullanmıştı eneos u ve kararma yapmadığı için övmüştü ama yağ belli bir süre sonra kararmıyorsa işini yapmıyor demek değil midir?

Piyasada özel üretim yağlar dışında en kaliteli yağ kesinlikle Alman malı Liqui Moly. Full sentetiğini kullanın farkı görün derim.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
liqui moly 5w40 street race değişim yaptım en son değişimde.. ben iyi bir yağ olduğunu düşünüyorum. önce ki yağım ENi idi..

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Putoline ı rahmetli Barkın ünlü yaptı.
Motul 7100- vites geçişini kemikli yapıyor.

7100 ü bilmiyorum ama 5100 10w40 için bunu bizzat teyit edebilirim. Bir sonraki sefere putoline veya ipone 10w40 kullanacağım.

Castrol power 1 racing 10w50
Castrol power 1 15w50

Bu iki yağı, yağ filtresini değiştirip kullanan adamın motoru ölümsüz olur.

10w40 olanı, 2000+ den sonra vites gecislerinde zorluklara neden oluyor, o sebeple yazmadim. Seviyeniz yerlerde bu arada.

Böyle yağ öneren bir usta falan görünce "niye" diye sorasım geliyor. Sonra içime bir ürperti geliyor, vazgeçiyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar