herkes önündeki motora bakarak gittiği için sol virajı (viraj da değil aslında da) fark eden olmamış 
Grup sürüsü zannedilen sey cogu zaman , "Yolda karsılastık, gazlıyoruz" dan öteye gecemiyor, MC grupları ve dalga gectigimiz sarı yelekli Endurocular dısında.. Grupta 2 tane bile motosiklet abazası adam varsa bir süre sonra düzen bozuluyor. Herkes kendi masturbasyonuna düşüyor.
Şahsen grup surusu yapacagım kişilerde aradıgım en önemli özellik ; bir yerde oturup mola verdigimizde "motosiklet dısında" ne kadar konu konusabiliyoruz oluyor.
Abi şaftli makinada bir başka beee minvalinde![]()
Yillar once izmir de grup buluşmasina cagrilmiştim,mola için dikili tarafin da durduk,masada oturanlardan birisi albay,digeri uzman doktormuş,birisinde mts digerinde gs vardi,30dk lik moladaki muhabbet bu abilerin motorlari üzerine gelişti,hee arada bu kisilere gaz veren yancilari saymiyorum bile.
Abi şaftli makinada bir başka beee minvalinde![]()
Şaft önemli. Makinadaki şaft, ağbideki şaftın nişanesidir.:cyclopsan
Elbette, birbirini tanımayan insanlar arasında muhabbetin full motosiklet olması kacınılmaz.Egitim seviyesinden, yaştan bagımsız.
Benim kastettigim eleye eleye gidiyorum ben de bircokları gibi. . Virajda 2.80 ile polise selam verenlerin hikayelerini duydu bu kulaklar![]()
++
Bu haftasonu arabayla Büyükçekmece'ye giderken Şirinevler'den Beylikdüzü'ne kadar 8-10 Harley'den oluşan Türk Choppers ekibine denk geldim. Adamlar E5'te kuğu gibi çok sistemli ve düzgün sürüyorlardı.
MC lerdeki hiyerarşik duzenden kaynaklı sanırım. Herkes buna eyvallah demiş durumda.. Supporttu, Memberdı, Yönetimdi![]()
Bazen komik geliyor evet ama imrenmiyor da degil insan sürüs disiplinine. ..
Bu haftasonu arabayla Büyükçekmece'ye giderken Şirinevler'den Beylikdüzü'ne kadar 8-10 Harley'den oluşan Türk Choppers ekibine denk geldim. Adamlar E5'te kuğu gibi çok sistemli ve düzgün sürüyorlardı.
Ya düzgün gitmeyip ne yapacaklar, eksantrik bişey yapma şansları mı var =)
Digerleri ne yapabiliyor fazladan egzantrik ? Tek teker ? Stoppie ?
Egzantrik seyler yapabilen motosiklet var altimizda diye yapmak zorunda miyiz?
Yolunda duzgun giden insanlara da laf ediyorsunuz, ilginc.
Ya düzgün gitmeyip ne yapacaklar, eksantrik bişey yapma şansları mı var =)