Hala sınav adayı olarak gözüküyorum

Ehliyet kursuna gittim sıkıntı oldu 2 sene veya daha fazla süre geçmiştir başka kursa da kayıt olamıyorum zaman aşımı süresi varsa kaç senede olur bir kaç kursa sordum biri var biri yok diyor

Bir kursa kayıt olduysanız kursu başarılı veya başarısız olarak tamamlamadan, sınav haklarınız tükenmeden, ne kadar süre geçse de bir daha başka kursa (MTSK ve İş Makineleri kursları bu noktada bütünleşik kabul ediliyor) kayıt olamazsınız. Eğer böyle bir talebiniz varsa ilk olarak öncesinde kayıt olduğunuz kursa gidip kayıt iptali talep etmeniz gerekiyor. Onlar da sizin dilekçenizle birlikte bağlı bulundukları İlçe Milli Eğitim Özel Öğretim Kurumları' na başvurup kaydınızın silinmesini talep edecekler. İşlem sonrasında başka bir kursa istediğiniz gibi kayıt açtırabileceksiniz. Lakin eğer önceki kursa bir borcunuz varsa, kurs yetkilisi sizden borcunuzu kapatmanızı isteyecektir, aksi halde kaydınızı silmezler. Borç yoksa sorun yok, ama işlemin yapılması en iyi ihtimalle bir günü bulur.

Kurs sıkıntılıydı tartışmıştık gitsem sıkıntı çıkar başka birini yollasam zaten gitmez ve kıllığına da kabul etmezler Ehliyet işi imkansız demek teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------

Borcum yoktu peşin ödeme oldu sınav harcı olur muydu olsaydı önce parayı yatır sonra sınav kursiyeri olunmaz mıydı

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kurs ile yaşadığınız sıkıntı neydi? Ortada alacak verecek meselesi yoksa muhtemelen 2 sene sonunda adamlar da kan davası güdecek değildirler.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
E devlet diye bir şey var; artık bu tip takipleri muhatap kişinin kendi yapabilmesi lazım; ne saçma düzenlemeler...

Kurs sıkıntılıydı tartışmıştık gitsem sıkıntı çıkar başka birini yollasam zaten gitmez ve kıllığına da kabul etmezler Ehliyet işi imkansız demek teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------

Borcum yoktu peşin ödeme oldu sınav harcı olur muydu olsaydı önce parayı yatır sonra sınav kursiyeri olunmaz mıydı

Bu durumda ilk olarak kayıtlı olduğunuz kursun bağlı bulunduğu İlçe Milli Eğitim' e gidip "Özel Öğretim Kurumları" nerede diye sorarsanız size şu katta diyeceklerdir. Gidip derdinizi anlatın, yardımcı olurlar.

Sınav harcını yatırsanızda yatırmasanızda 4 sınav hakkınız yanardı zaten ilçe milli eğitime gidin olmadı cimerden şikayet yazın düzelecektir.

Dediğiniz alayını yaptım borcum yok lakin sınav harcı yatırmak gerekirse yatırayım dicem ama öyle bankaya gidip kafana göre olmaz dilekçe yazdım ptt yoluyla gönderdim almamış mevzu pandemi de eğitim ne oldu diye sordum yazmadı kurs sahibi ve öğretmen gittim kapalıydı yasakta yoktu saat sabah 10 da o günler eğitim yokmuydu neyse adam tanıdıktı onu tanıyan adam konuşmuş dosyası yandı diye ne yanması dosyayı yakacak bir şey yok ki ortada cevap vermiyor diye şikayet etmiştim cimere mebe keşke yanaydı dosya şimdiki durumdan bin kat iyiydi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar