Usta Tavsiyesi

Merhaba istanbul Anadolu yakasinda is ayirimi yapmayacak bir usta ariyorum tavsiyelerinizi bekliyorum Tesekkurler

Maltepe delibaş motor. Yahya usta..
Numarasını istersen yazayım istersen netten araştırırsın.
45 senelik ustadır.

250 lik scooteri karburatorluye cevirtmek istiyorum beyin sorunu yasiyorum devamli

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

Maltepe delibaş motor. Yahya usta..

Numarasını istersen yazayım istersen netten araştırırsın.
45 senelik ustadır.
Aman abi saolasin 1 haftadir oyaliyor beni motoru grenaj koltuk alti bagaj fln sokturdu bana getir hallederim dedi parcalari ben alayim dedin yok ben kendim alicam parcalari dedi goturdum motoru 1 km iterek bakti kendi elindeki parcalar uymuyor yan cizdi bende uzun surer isi (3 4 ay) keyfim olursa yaparim vakit yaratmaya calisirim fln. Dedim buraya gelincemi soyluyosun (1 haftadir detayli kononusuyoruz) esnaf falan degil önermeyin kimseye yasina hurmeten bisey demedim yedigi ekmege ihanetlik var onda. Esnafon moturunu tamir etmis esnaf benim yanimda ariyo lokantaci diye kaydetmis. "Abi benim motor hararet yapiyo yine"diye adami gecistirici cevap verip kapatiyo sonra bana dert yaniyo argo kelimeler kurarak. Arkadas senin isin bu adamin motorunuda sen tamir etmissin kimi ariyacak belediye baskaninimi. Saol abi ben tecrube ettim onu isguzarin teki ustaligini bilmem ama ne esnaf ne insan ona kefilim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

nasıl bir problem yaşıyorsunuz?

250 lik scooteri karburatorluye cevirtmek istiyorum beyin sorunu yasiyorum devamli
Avrupa yakasinda var birileri ama yakin olsun istiyorum abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

nasıl bir problem yaşıyorsunuz?
Avrupa yakasinda var yapanlarda yakin olsun istiyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sizin işlem benim ustamı aşabilir. Ben öyle rutin bakım ya da basit mekanik işlemler için güvenilecek usta arıyorsunuz sanmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar