herkese selam, şu ilandaki cbf1000 çok hoşuma gitti. yıllar sonra mt-25 alarak bi dönüş yaptım motosiklet dünyasına ama ısparta antalya yolunda biraz zayıf kalıyor mt-25. bol yokuşlu ve virajlı bir yol. eskiden bende cbf600 vardı o zamanlar cbf1000 lere özenerek bakardım. velhasıl şu ilandaki motor sizce nasıl? alırsam da satması zor motor bir motor olduğunu biliyorum. mt-25 in aksine. bakmam gereken noktalar var mı? yürütmesi çok pahalı bir motor mu?
teşekkürler
ilan şu
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-dusuk-km-tercih-edenlere-orijinal-953889135/detay
Başlığı yeni buldum..Takipteyim..
Bütçeme göre Cbf 1000 denk getiremedim. Şimdilik Gsxr 600 aldım ama gönlüm halâ cbf de. Aldığımda başlığı canlandıracağım![]()
Valla ben 2 ay önce denk getirdim..Çok şanslıyım..Hem temiz güzel bir motor denk geldi hem de fiyatlar artmadan alabildim... Darısı başına..
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürmeniz dileğiyle.
Valla ben 2 ay önce denk getirdim..Çok şanslıyım..Hem temiz güzel bir motor denk geldi hem de fiyatlar artmadan alabildim... Darısı başına..
2011 model honda cbf 1000 gösterge pili bitti değiştireceğim. Daha önce değişteren veya resmi videosu olan veya pil kodunu bilen varmı .?
Göstergenizde entegre hafıza kartı olduğundan dolayı motorunuzun göstergesinde pil bulunmamaktadır. Nasıl bir problem yaşıyorsunuz pil değişimi gerektiğini düşündünüz?
2 saat bekledikten sonra saat sıfırlıyor ve ortalama tüketim anlık tüketim gibi bilgiler yok. Ama km hız göstergede herhangi bir sorun yok .
1- Bazen beyin(ecu) sapıtabiliyor. Akü'yü söküp bu sırada akü'yü de şarj edebilirsiniz.
2- Akü bağlantı yerlerinde oksitlenme varsa eğer temizleyin. Akü'nün kablolarının gevşek olmadığından da emin olun.(Eğer elinizde varsa avometre ile akü ölçümü yapın,çalıştırmadan önce kaç volt veriyor, rölantide ve 5000rpm'de kaç volt veriyor gibi değerleri servis kitapçığındaki verilerle karşılaştırın.)
3- Sigorta kutusunda oksitlenme varsa temizleyin.
Eğer motosikletin şarj/akü sisteminde bir problem yoksa göstergenin kendisinde problem olabilir.
Sevgili dostlar boş ışığını hallettim gösterge tablosu LED olduğundan LED diyot bozulmuş
Fırsattan istifade maviye çevirdim
Sinyal sanırım falşorden çünkü servis manueline göre gri ve beyaz-yesil kabloyu kısa devre edince sinyallerim çalıştı
Sadece fan ve kadran saatinin sıfırlanması kaldı