Adam konforda, uzun yolda ve asfaltta GS i tek geçerim demiş. İyide bu motoru alan gözlemeci tayfanın aradığı tüm özelliklerde GS önde zaten
Yani godaman gözlemeci tayfanın tercihlerinde bir yanlışlık yok. En son nerede bir Gs i zorlu arazi şarlarında gördün ki bizim ülkede?
Benim yakinen tanıdığım 3 GS ci vardı.
"Bizim motorlar araziye şöyle uygun, böyle uçar, öyle kaçar..." diye bidi bidi konuşuyolardı sürekli. Ne zaman toprak yol olan güzergah olsa bi işleri çıkıyodu ve geziye gelmiyordu bu vatandaşlar.

Gezide toprak köy yolu bile varsa
"oraya gitmeyelim şimdi, bak şu tarafta daha güzel yol var" diye güzergah değiştiriyorlardı. :mrgreen:
Velhasıl gözlemeci tayfanın totosuna uygun büyüklükteki yegane ve rakipsiz motor GS dir aga, lütfen bunu tartışmayalım. :thumleft:
Hondanın ne kadar ucuz olduğu önemli değil, GS alan itibara para veriyor. Ne yapsınlar, itibardan tasarruf mu etsinler yani ??? cık cık cık...
Dipnot: GS ci tayfa bana sövmesin, eğer haybeye harcayacak çok param olsa valla bende gider sıfır bir R1250GS adv alırdım, yalan yok. Birde full aksesuar ekletip ufuktaki yeni gözlemecilere doğru yol alırdım :queen: