Sele İle Veya başka bir şeyle bu durumu çözemezsiniz. Kendimden örnek vereyim benim omurgamda kırık var ve aynı ağrıları ben de çekiyorum. Sele değiştim ortopedik ped taktım ama çözmedi. eğer kuyruk sokumu ağrısı ile baş etmek istiyorsanız yola çıkmadan önce bir ağrı kesici kas gevşetici krem sürün ve cycladol isimli hapı için. sadece yakıt için durarak antalyadan sivasa bu şekilde gelebiliyorum, yoksa 100 km sonra ağrılar dayanılmaz bir hal alıyor.
Hocam saglik calisani misiniz bilmiyorum ama ilac onermeniz cok dogru degil. Cok basit bir ilac degil onerdiginiz.
"NSAİİ’ler ölümcül olabilecek trombotik (pıhtılaşma ile ilgili) olaylar, kalp krizi ve inme riskinde artışa neden olabilir. Bu risk, kullanım süresine veya sigara kullanılıyor olması durumuna bağlı olarak artabilir. Kalp-damar hastalığı olan veya kalp-damar hastalığı risk faktörlerini taşıyan hastalarda risk daha yüksek olabilir."
https://www.ilacrehberi.com/v/cycladol-20-mg-tablet-a976/kt/kullanmadan-once-dikkat-edilmesi-gerekenler/
"
En önemli doz aşımı belirtileri baş ağrısı, sersemlik hissi, baş dönmesi ve baygınlıktır.
"
Bunyeye gore degisebilir bu arada doz asimi, sonucta arkadasin karacigeri yeterince iyi calismiyorsa sersemlik yasayabilir hatta bayilabilir.
Doktorunuza danisin.